Skip to main content
Community voor vrouwelijke professionals |  info@goodplace2work.comElektroweg 11-Z  |  3051 NB Rotterdam  |  010 - 422 21 78

Luister naar de Popcorn Principle Podcast

Het begint allemaal bij opgroeien en daar begint ook het verhaal van de vrouwelijke ondernemers die Noëlla de Jager te gast heeft in haar podcast. Door te luisteren naar het verhaal van de ondernemers ontdek je dat het pad van ondernemerschap vele routes kent en dat de verschillende kruispunten in onze leven, ons gebracht hebben naar het hier en nu.

Maak kennis met de vrouwelijke ondernemers bij Good Place 2 Work.


Vraag jij wat je waard bent?

Ik las een keer een column over een jonge fotografe. Zij wilde aan een klant een nieuw bedrag per portret vragen. Dit vond zij duidelijk moeilijk. Ze vertelde in de column dat ze uiteindelijk een beetje lacherig to the point kwam in het gesprek met de klant. Deze vroeg natuurlijk waarom de prijs hoger werd. Zij gaf hiervoor een verklaring, maar daarnaast verontschuldigde zij zich ook voor haar prijsverhoging.

Wie houdt je aan jouw afspraken?

Het dilemma van een zelfstandige ondernemer. Met een deadline van je klant is het makkelijk. Alleen zo gauw het gaat over het stellen van eigen doelen, dan stellen we het regelmatig uit en verzinnen excuses waarom het nog niet is gebeurd. Vaak weet je ook niet goed hoe je het beste aan de slag kan gaan. Daarom is dit eigenlijk een vast onderdeel van de intervisies. We vertellen aan de andere welke afspraken we met onszelf maken en vragen elkaar beter om ons aan deze afspraken te herinneren.