Flexwerkplek vrouwelijke professionals |  Elektroweg 11-Z  |  3051 NB Rotterdam  |  010 - 422 21 78
Rotterdam flexwerkplek Good Place 2 Work

Kom werken wanneer je wilt

Ook al kan je overal werken, toch is het fijn om een plek te hebben waar je regelmatig komt. Waar ze je kennen en vragen hoe het met dat ene project is dat zo spannend was.

Good Place is zo’n flexibele werkplek. Handig gelegen net buiten de ring in het Noorden van Rotterdam. Goed bereikbaar met de auto vanaf de A20, de tram stopt voor de deur en het NS station Noord ligt op loopafstand.

Hoe werkt het flexwerken bij ons?

We hebben een aantal ruimtes met goede – verstelbare – werktafels en stoelen. Er zijn ongeveer zestien bureaus; niemand heeft een vaste plek, dus ga zitten waar je het fijn vindt.
In de stilteruimte werk je ongestoord, er wordt niet gepraat. Je loopt even naar de gang als je wordt gebeld. Vaak sluiten dames zich hier af met een koptelefoon(tje); meters maken! Die moet je écht niet storen.

In de praat-werkruimte mag je wel praten, bellen of even overleggen. We helpen elkaar met kleine dingetjes, snap jij waarom ik niet kan printen? of grotere vragen, Ah, dank je, dan hoef ik mijn webdeveloper niet meer te bellen.

Er wordt veel gelachen.

Wil je écht overleggen dan doe je dat in de lounge, of in een spreekkamer die leeg is. Tja, want er zijn veel samenwerkingen tussen Good Placers en we helpen elkaar ook aan nieuwe klanten en business.

“Ik zocht een werkplek weg van thuis en vond bij Good Place 2 Work een fijne werkplek met leuke collega's, goede koffie en andere faciliteiten die het werken aangenaam maken!” - Renske Doornink 
Het lidmaatschap is € 120,- excl. btw per jaar en kan op elk moment ingaan. De werkbundels zijn voor leden niet alleen om te flexwerken, maar juist ook in te zetten voor de diverse netwerkactiviteiten zoals de kennissessies, werksessies, netwerklunches en borrels en de (acquitie)intervisiegroepen.
 
Onderstaande tarieven zijn eveneens exclusief btw. Een overzicht van al onze tarieven kan je hier downloaden.
tarieven april 2022
Daarvoor krijg je
Ruime werkplekken, goede stoelen en
snel internet.
Print je wat je nodig hebt, zo lang het redelijk is
Koffie en thee drink je zoveel je wilt
Het Good Place 2 Work team, regelt het voor je
 
Voor de leden van onze community: we hebben actief contact met elkaar 
Netwerkactiviteiten: (Acquisitie)intervisiegroepen, kennissessies, werksessies,
netwerklunches en borrels. En niet te vergeten de dagelijkse lunches en de spontane borrel
En oh ja, lekker fruit op de fruitschaal
 
Wil je een keer proefwerken bij Good Place? Neem contact op.
Er bestaat ook een mogelijkheid een eigen ruimte of privékantoor te huren en dat al vanaf 1 dag in de week.

  • Sonja
    "Good Place 2 Work is de parel onder de flexwerkplekken in Rotterdam. Heerlijke plek om rustig te werken en andere vrouwelijke zelfstandig onderneemsters te ontmoeten. Het is veel meer dan alleen een flexwerkplek! Oprichter Noëlla de Jager inspireert en motiveert en brengt op ongedwongen wijze vrouwen in contact met elkaar. De plek en de sfeer voelt als 'thuiskomen'. Een dag werken bij Good Place 2 Work levert iedere keer weer nieuwe energie, nieuwe ideeën, inspiratie en lieve betrokken collega's op."

    Mariet Schaier // Legally Healthy Voedingscoach en sensi®-therapeut

Hier vind je Good Place 2 Work

Wij zijn gevestigd op de tweede etage van het EBC gebouw (geen lift). Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe nabijheid van het pand. De parkeerzone is 800 en er is een automaat aan het begin van de Elektroweg bij de Ceintuurbaan en halverwege de Juliana van Stolberglaan. Voor bezoek houden wij ons aan de geldende regels van het RIVM.