Flexwerkplek vrouwelijke professionals |  Elektroweg 11-Z  |  3051 NB Rotterdam  |  010 - 422 21 78
vrouwelijke professionals flexwerken bij Good Place 2 Work

Voor ons is het al normaal: alleen vrouwen

Maar waarschijnlijk vraag jij je af waarom dat zo is. Al weer meer dan 10 jaar geleden ben ik, Noëlla de Jager, begonnen met Good Place 2 Work. Natuurlijk niet over één nacht ijs en natuurlijk was het ook niet zo simpel als het klinkt.

Ik werkte al jaren bij een grote multinational als manager en had altijd al de behoefte op een zeker moment in mijn leven te gaan ondernemen. Ik wist alleen niet waarin. Wel wist ik dat ik het met mensen om me heen wilde doen.

In het vliegtuig op zakenreis kwam het idee in me op een flexibele werkplek te beginnen – toen nog niet zo alom aanwezig als nu. Alleen voor vrouwen. Ze konden wel een steuntje in de rug gebruiken. Dat vond ik al, en dat las ik ook in artikelen en studies toe ik me verdiepte.

Nu Good Place 2 Work een aantal jaar draait en ik dagelijks vrouwelijke ondernemers meemaak, raak ik alleen nog maar overtuigder van het nut en de noodzaak van het ondersteunen van vrouwelijk ondernemerschap. Ik zie namelijk keer op keer dat vrouwen zich kleiner maken dan nodig is. We vergroten onze tekortkomingen en verkleinen onze kwaliteiten en dat hindert de vrouwelijke ondernemer in haar groei. Zo zeg ik regelmatig:

"Bescheidenheid siert de mens, maar is een blok aan het been van de vrouw" 

Het mooie van de vrouwelijke ondernemers vind ik dat ze vaak vanuit een duurzame gedachte opereren en hun ondernemerschap op een andere manier invullen. 

Maar dat kunnen we niet alleen. We hebben elkaars steun nodig. Steun in goede en zware tijden en ook op die momenten als de business even op zijn gat lijkt te liggen. De basis van onze community noem ik het Popcornprincipe: We steken tijd en energie in elkaar en knallen met z'n allen de pan uit. Dus slaan we elkaar een arm om de schouder als het niet meezit, maar geven ook een spontane high five bij het akkoord op een spannende offerte. We sparren en werken samen op opdrachten.

Het Keniaans gezegde bij de entree van ons kantoor benadrukt dit nog eens.

"Wil je snel gaan, ga dan alleen. Wil je ver komen, ga dan samen"  

In onze community delen we actief. En dat maakt het zo waardevol. We zijn, zoals dat heet, een hechte community waar je bovenal jezelf kan en mag zijn. Eentje waarvan veel andere flexibele werkplekken – stiekem – dromen.

Kom je eens langs?

Lees hier over de waarden van onze community of over Noëlla's missie

  • Muriel Idema
    "Bij Good Place is iedereen lekker zichzelf, zijn we allemaal hard aan het werk en wordt er ook heel vaak hard gelachen.' - Good Place is je thuis voelen, effectief je werk kunnen doen, gezelligheid en geinspireerd weer thuis komen."

    Muriel Idema - Daglief Rouwdrukwerk

Hier vind je Good Place 2 Work

Wij zijn gevestigd op de tweede etage van het EBC gebouw (geen lift). Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe nabijheid van het pand. De parkeerzone is 800 en er is een automaat aan het begin van de Elektroweg bij de Ceintuurbaan en halverwege de Juliana van Stolberglaan. Voor bezoek houden wij ons aan de geldende regels van het RIVM.