Skip to main content
Community voor vrouwelijke professionals |  info@goodplace2work.comElektroweg 11-Z  |  3051 NB Rotterdam  |  010 - 422 21 78
Vrouwelijke ondernemers in gesprek  bij Good Place 2 Work
vrouwelijke ondernemers in gesprek bij Good Place 2 Work Rotterdam
vrouwelijke ondernemers aan het werk op de flexwerkplek Good Place 2 Work
Vrouwelijke ondernemers in gesprek bij Good Place 2 Work
vrouwelijke ondernemers in gesprek bij Good Place 2 Work Rotterdam
vrouwelijke ondernemers aan het werk op de flexwerkplek Good Place 2 Work
Architecten aan Huis in gesprek bij Good Place 2 Work

Alleen maar vrouwen bij GP2W

Waarschijnlijk vraag jij je af waarom dat zo is. In 2010 startte Noëlla de Jager met Good Place 2 Work. Ze ging natuurlijk niet over één nacht ijs en het was ook niet zo simpel als het klinkt.

Noëlla werkte hiervoor ruim 18 jaar bij Unilever en had vooral de laatste jaren de behoefte om te ondernemen. Ze wist alleen niet hoe en waarin. Wel wist ze dat zij andere mensen om zich heen wilde hebben.

oprichter en eigenaar Noella de Jager deelt haar kennis met de vrouwelijke ondernemers bij Good Place 2 Work

Zo kwam zij op het idee om een flexibele werkplek te beginnen en dit was in 2010 nog niet zo bekend als het nu is. Daarvoor deed zij eerst een onderzoek onder zelfstandige ondernemers. Ze ontdekte dat vrouwelijke ondernemers hierbij wel steun konden gebruiken. 

Nu Good Place 2 Work al weer meerdere jaren draait en er dagelijks vrouwelijke ondernemers komen flexwerken, is zij nog meer overtuigd van de noodzaak om vrouwelijk ondernemerschap te ondersteunen. Vaak maken vrouwen zich kleiner dan nodig is. Ze vergroten hun tekortkomingen en verkleinen hun kwaliteiten. Dit hindert de vrouwelijke ondernemers in hun groei.

Maar we kunnen dit niet alleen en hebben elkaars steun nodig. Steun in goede en zware tijden en ook op die momenten als de business even op zijn gat lijkt te liggen. 

hart van popcorn met een gele achtergrond

Wij geloven in het Popcorn Principe

We steken tijd en energie in elkaar en knallen met z'n allen de pan uit.

De basis van onze community is het Popcorn Principe. Dus slaan we bij elkaar een arm om de schouder als het niet meezit of een spontane high five bij het akkoord op een spannende offerte. Maar ook die spreekwoordelijke 'trap onder de gat' als we uitstelgedrag vertonen. We sparren én dagen elkaar regelmatig uit. Ook werken we soms samen aan een opdracht.

Het Keniaans gezegde bij de entree van Good Place 2 Work benadrukt dit nog eens.

"Wil je snel gaan, ga dan alleen. Wil je ver komen, ga dan samen"

In onze community delen we actief én juist dat maakt het zo waardevol. We zijn, zoals dat heet, een hechte community waar je bovenal jezelf kan en mag zijn. Eentje waarvan veel andere flexibele werkplekken – stiekem – van dromen.

Authentic Tradition

Heb je nog vragen?

Bel, mail of chat met ons en we helpen je graag. Hieronder vind je al een vragen die anderen ons hebben gesteld.