Skip to main content
Community voor vrouwelijke professionals |  info@goodplace2work.comElektroweg 11-Z  |  3051 NB Rotterdam  |  010 - 422 21 78

.

Hieronder vind je de vaak gestelde vragen over Good Place 2 Work. Geen antwoord op jouw vraag? Mail ons even via info@goodplace2work.com en we antwoorden je zo snel mogelijk.

Het team van van Good Place 2 Work

Algemene vragen

Moet ik lid worden om gebruik te maken van jullie faciliteiten?

Nee dat hoeft niet. Je kan ook gebruik maken van de flexwerkplek en onze spreekkamers/coachruimtes als je geen lid bent.

Wat is het voordeel van een lidmaatschap?

Er zijn meerdere voordelen als je lid wordt. Ten eerste heb je voordeligere tarieven (24% korting op het niet leden tarief), maar daarnaast krijg je

  • een persoonlijk & bedrijfsprofiel op onze site
  • toegang tot het boekingsysteem Officebooking waarmee je via een app op de website eenvoudig ruimtes kan reserveren en beheren
  • met onze (net)werkbundel toegang tot de maandelijkse kennissessies, netwerklunches en - borrels en andere netwerkactiviteiten

Je sluit jezelf dan aan bij onze community. 

Hoe kan ik ontdekken of Good Place 2 Work iets voor mij is?

Wij vinden het heel belangrijk dat jij je hier op jouw plek voelt, als je jezelf wil aansluiten bij onze community. Daarom bieden we je graag vrijblijvend een dag aan om te komen proefwerken en kennis te maken met jouw collega ondernemers. Na deze proefwerksessie weer je of het iets voor jou is.

Wat kost het lidmaatschap en hoe lang loopt deze?

Het lidmaatschap is € 120,- excl. btw per jaar en kan op elk moment ingaan. Opzeggen is mogelijk tot de laatste dag voordat het lidmaatschap weer een nieuw jaar ingaat. 

Verhuur spreekkamers en of coachruimtes

Hoe werkt het reserveren van een ruimte?

Onze ruimtes verhuren we voor hele uren op het hele uur. Voor een gesprek van 1,5 uur, huur je de ruimte dus voor 2 uur. Is na afloop van jouw reservering de ruimte niet verhuurd, dan mag je 15 minuten uitlopen zonder dat er een extra uur in rekening wordt gebracht.

Hoe gaan jullie om met annuleringen?

Annuleringen zijn natuurlijk niet leuk. Tot en met 48 uur van te voren brengen we je de ruimte niet in rekening. Binnen 48 tot 24 uur, brengen we 50% van de reservering in rekening en binnen 24 uur het hele bedrag.

Hoe boek ik een ruimte?

Leden hebben toegang tot Officebooking, ons reserveringssysteem, waarin je gelijk kan zien of een ruimte op de door jouw gewenste datum beschikbaar is.

Geen lid of geen toegang tot het systeem? Dan kan je bellen of een e-mail sturen met de gewenste datum en tijdstip voor jouw reservering.

Wat als ik een reservering wil wijzigen?

Een wijziging van een reservering naar een andere dag, zien wij als een annulering. Zo lang deze wijziging meer dan 48 uur van te voren plaatsvindt is deze dus kostenloos.

Kan ik bij jullie online reserveren?

Als je lid bent kan dat. Met ons reserveringssysteem Officebooking heb je via een app of de website, rechtstreeks toegang tot onze agenda van de spreekkamers en kan jij al jouw boekingen overzien.

Flexwerken

Hoe werkt flexwerken bij jullie?

Flexwerken kan je bij os al vanaf 1 uur. Je kan bij ons terecht als lid en niet-lid. Het is niet nodig om vooraf een werkplek te reserveren, wel heb je een werkbundel nodig om gebruik te maken van onze flexwerkplekken.

Wat als ik heel vaak wil komen flexwerken?

Voor vrouwelijke ondernemers die meer dan 45 uur per maand gebruik maken van een flexwerkplek, hebben we de maandelijkse flatfee. Hiermee kan je gedurende de hele maand onbeperkt komen werken.

Wat kan ik met een (net)werkbundel?

De werkbundels noemen we bij ons ook (net)werkbundels. Als lid kan je met jouw werkbundel ook deelnemen aan de maandelijkse kennissessies, netwerklunches en borrels bij ons op kantoor. Je bent dus niet alleen aan het werk, maar je bent ook aan het netwerken.

Hoe lang kan ik werken met een werkbundel?

Dat hangt natuurlijk af van hoe vaak je komt. Zo lang je lid bent is jouw werkbundel geldig. Voor niet leden is de geldigheid een jaar. Aan het einde van elke maand maken we de balans op qua gewerkte uren. Als de uren bijna op zijn of je in de min staat, dan vragen wij welke nieuwe bundel je wilt hebben. Tussendoor kan je altijd bij ons checken hoeveel uur je nog hebt staan.