Flexwerkplek vrouwelijke professionals |  Elektroweg 11-Z  |  3051 NB Rotterdam  |  010 - 422 21 78
  • Home
  • Ondernemerscoaching
Rotterdam ondernemerscoach Noëlla de Jager

Als ondernemer heb je altijd wel iets te leren

Nu leren we hier al veel van elkáár - de een is immers starter, de ander al wat jaren bezig – toch is het erg handig dat Noëlla (de Jager) hier rondloopt: een makkelijk toegankelijke ondernemerscoach die als ondernemer zelf ook de verschillende valkuilen en obstakels heeft ervaren en een eerlijk boek 'Overleven als Ondernemer' over 10 jaar ondernemerschap schreef.

Noëlla weet veel van bedrijfsvoering en marketing door haar werkervaring bij Unilever, waar ze ruim 18 jaar in verschillende rollen heeft gewerkt. Ze heeft altijd wel een goede tip of tric, óf een handig model zodat je weer verder kan als je ergens op was vastgelopen. Al haar ervaring en kennis deelt ze bewust met ons, omdat ze gelooft in het 'Popcornprincipe'. Het principe gaat dat we onderling energie in elkaar steken en met z'n allen de pan uitknallen. In haar maandelijkse Kennissessies, die voor leden vrij toegankelijk zijn, deelt zij haar kennis en ervaring over diverse ondernemersthema's.

Neem je je ontwikkeling als ondernemer echt serieus dan kan je bij Noëlla een persoonlijk coachingstraject volgen (we zitten in Hillegersberg in het noorden van Rotterdam).

Hoe zorg je bijvoorbeeld dat je acquisitie lekker loopt en de klanten vindt die jij wilt? Of dat jij die onderhandeling goed voorbereid ingaat en de resultaten bereikt die jij graag wilt? En wat is ervoor nodig om te doen wat je écht wilt, in plaats van wat je wel oké vindt? Hoe presenteer je jezelf goed?

Met dat soort vragen begeleidt Noëlla je via haar persoonlijke coaching.

Een 1-op-1 coachingtraject afgestemd op jouw persoonlijke behoefte is ook een mogelijkheid. Een investering die je naar een hoger niveau brengt. Uiteraard nog effectiever dan online of en groupe.

Je maakt een groei door die je hoogstwaarschijnlijk niet in je eentje zou maken.

 

Lees verder voor mogelijkheden om te starten als ondernemer of te groeien als ondernemer.  

Heb je nog vragen? Neem contact op met Noëlla of maak een afspraak via 010 4222178 om te kijken of zij jou kan helpen op jouw ondernemerspad. 

  • Sjoukje Binsma
    Ik heb Noëlla jaren geleden leren kennen toen zij bezig was met het opzetten van haar bedrijf Good Place 2 Work. Inmiddels is zij uitgegroeid tot een gedreven ondernemende coach die altijd openstaat voor ongebaande paden. Met gevoel voor de situatie stelt zij tijdens haar coaching -bijvoorbeeld de intervisiegroep Acquisitie- altijd de juiste vragen. Zo weet Noëlla naar boven te halen wat net onder de oppervlakte zit, zodat je steeds weer nieuwe stappen kunt zetten. Dit doet Noëlla op een even plezierige als integere manier. Haar kordate aanpak draagt er zeker toe bij dat je ook in meteen actie komt. Kortom, ik hoop dat Noëlla haar talenten blijft inzetten en dat vele vrouwelijke professionals de weg naar haar kunnen vinden!

    Sjoukje Binsma, Communication Strategy Consultant & Team Coach bij Mijn Kompas

Hier vind je
Good Place 2 Work

Wij zijn gevestigd op de tweede etage van het EBC gebouw. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe nabijheid van het pand.