Skip to main content
Community voor vrouwelijke professionals |  info@goodplace2work.comElektroweg 11-Z  |  3051 NB Rotterdam  |  010 - 422 21 78
Ondernemerscoach Noëlla de Jager in gesprek met een coachee bij Good Place 2 Work
Ondernemerscoach Noëlla de Jager in gesprek met een coachee bij Good Place 2 Work

Leer ondernemen op jouw manier met NoëllaOndernemen op een manier die bij jou past

Nu leren we hier al bij Good Place 2 Work veel van elkáár - de een is immers starter, de ander al wat jaren bezig – toch is het erg handig dat Noëlla (de Jager), de oprichter van GP2W hier rondloopt: een makkelijk toegankelijke ondernemerscoach die als ondernemer zelf ook de verschillende valkuilen en obstakels heeft ervaren. Zo schreef ze hier ook haar boek 'Over leven als Ondernemer' over 10 jaar ondernemerschap schreef.

Het boek "Overleven als Ondernemer' in de handen van de schrijver Noëlla de Jager

Hoe zorg je bijvoorbeeld dat je acquisitie lekker loopt en de klanten vindt die jij wilt? Of dat jij die onderhandeling goed voorbereid ingaat en de resultaten bereikt die jij graag wilt? En wat is ervoor nodig om te doen wat je écht wilt, in plaats van wat je wel oké vindt? Hoe presenteer je jezelf goed?

Loop jij er als ondernemer tegen dingen aan die je tegenhouden om jouw potentieel écht te benutten? Maak dan gewoon een afspraak om met Noëlla kennis te maken. Misschien dat jij met haar hulp weer verder groeit als ondernemer, want uiteindelijk hebben we jouw ondernemerschap hard nodig.

Kijk even op de website van Noëlla of maak gewoon een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. 

Noëlla de Jager ondernemerscoach en sparringpartner voor een graffitimuur

Noëlla weet veel van bedrijfsvoering en marketing door haar werkervaring bij Unilever, waar ze ruim 18 jaar in verschillende rollen heeft gewerkt. Zo heeft ze altijd wel een goede tip of tric, óf een handig model zodat je weer verder kan als je ergens op was vastgelopen.

Al haar ervaring en kennis deelt ze bewust met ons, omdat ze gelooft in het 'Popcornprincipe', wat staat voor energie in elkaar steken en met z'n allen de pan uitknallen. In haar maandelijkse Kennissessies, die voor leden toegankelijk zijn met de net-werkbundel, deelt zij haar kennis en ervaring over diverse thema's van het ondernemerschap.

Bewegend beeld van Noëlla die langs een graffitimuur loopt

Haal meer uit jouw ondernemerschap met de coaching van Noëlla

Ondernemerscoach Noëlla in gesprek met een ondernemer

EEN COACHTRAJECT MET NOELLA

Ondernemerscoach Noëlla de Jager geeft een kennissessie aan vrouwelijke ondernemers bij Good Place 2 Work

KENNISSESSIES OVER ONDERNEMEN MET NOELLA

Ondernemer spart met ondernemerscoach Noëlla de Jager

SPARREN OVER JE ONDERNEMING MET NOELLA

Het is Noëlla's missie om vrouwelijk ondernemerschap verder te brengen. Zo lopen de leden van Good Place 2 Work graag even bij haar binnen om even een vraag te stellen of te sparren over een onderwerp dat ze bezighoudt.

Naast haar open deur beleid, biedt Noëlla ook coachingtrajecten of losse coaching- en sparringsessies. Haar pragmatische en analytische aanpak helpt om zelf weer nieuwe stappen te zetten.


Noëlla heeft mij bijgestaan vanaf het moment dat ik van een eenmanszaak naar een B.V. ging. Daar kwamen processen bij kijken waar ik echt een sparringspartner bij nodig had. Noëlla is begripvol en pragmatisch. Je gaat de deur uit met concrete handvatten waar je de volgende dag al iets mee kan. Ze daagt je uit om buiten je comfortzone te denken en werken, maar remt je af waar het nodig is. Ze heeft kennis van zaken en is naast businesscoach het luisterend oor als je er even doorheen zit. Kortom een geweldige mentor waar ik niet meer zonder kan!

Judritza Jasinta Directeur Koersvast Zorg en JAY | Strategisch adviseur | Psycholoog

Judritza Jasinta

Noella is al sinds de start mijn businesscoach en is voor mij onmisbaar geworden. Wat een topmens. Ze is voor mij een rots in de branding die altijd klaar staat met adviezen, een luisterend oor en haar eerlijke mening. Ze geeft me snel inzichten door het stellen van de juiste vragen en heeft me geholpen om sterker te worden als ondernemer. Ik heb Noella gevraagd om een acquisitietraining te geven bij een van mijn opdrachtgevers en ook daar waren ze erg enthousiast over haar werkwijze. Ik zou Noella aan iedereen aan willen raden want het is echt een kadootje als ze je business coach kan en wil zijn. 

Rianne Schouten van HR@Heart

Hier vind je Good Place 2 Work in Rotterdam

Wij zijn gevestigd op de tweede etage van het EBC gebouw (geen lift). Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe nabijheid van het pand. De parkeerzone is 800 en er is een automaat aan het begin van de Elektroweg bij de Ceintuurbaan en halverwege de Juliana van Stolberglaan. 


Heb je nog vragen?

Bel, mail of chat met ons en we helpen je graag. Hieronder vind je al een vragen die anderen ons hebben gesteld.