Flexwerkplek vrouwelijke professionals |  Elektroweg 11-Z  |  3051 NB Rotterdam  |  010 - 422 21 78
  • Home
  • Coaching & Academy
Rotterdam ondernemerscoach Noëlla de Jager

Als ondernemer heb je altijd wel iets te leren

Nu leren we hier al veel van elkáár - de een is immers starter, de ander al wat jaren bezig – toch is het erg handig dat Noëlla (de Jager) hier rondloopt: een makkelijk toegankelijke ondernemerscoach die als ondernemer zelf ook de verschillende valkuilen en obstakels heeft ervaren.

Ze weet veel van bedrijfsvoering en marketing - onder andere - en heeft altijd wel een goede tip of tric, of handig model zodat je weer verder kan als je ergens op was vastgelopen. Al haar ervaring en kennis deelt ze met ons.

Neem je je ontwikkeling als ondernemer echt serieus dan kan je bij Noëlla een online training of coachingstraject volgen (we zitten in het noorden van Rotterdam).

Hoe zorg je bijvoorbeeld dat je acquisitie lekker loopt en de klanten vindt die jij wilt? Of dat jij die onderhandeling goed voorbereid ingaat en de resultaten bereikt die jij graag wilt? En wat is ervoor nodig om te doen wat je écht wilt, in plaats van wat je wel oké vindt? Hoe presenteer je jezelf goed?

Met dat soort vragen begeleidt Noëlla je via haar trainingen of persoonlijke coaching.

Een 1-op-1 coachingtraject afgestemd op jouw persoonlijke behoefte is ook een mogelijkheid. Een investering die je naar een hoger niveau brengt. Uiteraard nog effectiever dan online of en groupe.

Je maakt een groei door die je hoogstwaarschijnlijk niet in je eentje zou maken. Sonja Markowski vertelt hieronder uit persoonlijk ervaring over de coaching van Noëlla. 

Voor de verschillende mogelijkheden voor coaching door Noëlla zie hieronder.

Hoe krijg ik klanten?

Jij hebt ambitie. Na jouw loopbaan in vaste dienst heb je besloten om voor jezelf te beginnen en ben je met veel enthousiasme jouw onderneming gestart.

Read more

Hoe krijg ik mijn tarief?

Je zit eindelijk aan tafel bij jouw favoriete opdrachtgever en je hoort ‘We hebben interesse, maar we vinden jouw tarief te hoog’. Wat doe je dan?

Read more

Hoe krijg ik de juiste focus?

Je bent al een tijdje ondernemer, maar nog niet daar waar jij jezelf graag gezien had. Met alles wat er op je afkomt, vind jij het moeilijk om jouw focus te houden.

Read more

  • Maaike de Zwaan
    Noëlla de Jager is erg gedreven in het verder helpen van andere vrouwelijke ondernemers. Ze heeft met Good Place 2 Work een omgeving gecreëerd waar de ondernemers elkaar helpen, coachen en waardevolle samenwerkingen aangaan. Ze is een wandelende bibliotheek, die alle theorieën die ze heeft gelezen onthoudt en waar nodig coachend kan toepassen. Ze staat altijd klaar voor vragen, delen van kennis, kritisch meekijken, een steuntje in de rug waardoor ik net dat stapje verder ga dan ik eigenlijk durf. Ik heb veel van haar geleerd en dat helpt me om mijn bedrijf verder te laten groeien.

    Maaike Zwaan Financiële Rust voor Jou

Hier vind je
Good Place 2 Work

Wij zijn gevestigd op de tweede etage van het EBC gebouw. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe nabijheid van het pand.