Flexwerkplek vrouwelijke professionals |  Elektroweg 11-Z  |  3051 NB Rotterdam  |  010 - 422 21 78
  • Home
  • Ondernemerscoaching
Rotterdam ondernemerscoach Noëlla de Jager

Als ondernemer heb je altijd wel iets te leren

Nu leren we hier al veel van elkáár - de een is immers starter, de ander al wat jaren bezig – toch is het erg handig dat Noëlla (de Jager) hier rondloopt: een makkelijk toegankelijke ondernemerscoach die als ondernemer zelf ook de verschillende valkuilen en obstakels heeft ervaren en een eerlijk boek 'Over leven als Ondernemer' over 10 jaar ondernemerschap schreef.

Noëlla weet veel van bedrijfsvoering en marketing door haar werkervaring bij Unilever, waar ze ruim 18 jaar in verschillende rollen heeft gewerkt. Ze heeft altijd wel een goede tip of tric, óf een handig model zodat je weer verder kan als je ergens op was vastgelopen. Al haar ervaring en kennis deelt ze bewust met ons, omdat ze gelooft in het 'Popcornprincipe'. Het principe gaat dat we onderling energie in elkaar steken en met z'n allen de pan uitknallen. In haar maandelijkse Kennissessies, die voor leden vrij toegankelijk zijn, deelt zij haar kennis en ervaring over diverse ondernemersthema's.

Neem je je ontwikkeling als ondernemer echt serieus dan kan je bij Noëlla een persoonlijk coachingstraject volgen (we zitten in het noorden van Rotterdam).

Hoe zorg je bijvoorbeeld dat je acquisitie lekker loopt en de klanten vindt die jij wilt? Of dat jij die onderhandeling goed voorbereid ingaat en de resultaten bereikt die jij graag wilt? En wat is ervoor nodig om te doen wat je écht wilt, in plaats van wat je wel oké vindt? Hoe presenteer je jezelf goed?

Noëlla's missie is om vrouwelijk ondernemerschap naar een hoger niveau te brengen en dat dit niet een verkoopverhaal is, weten de vrouwelijke ondernemers in haar community. Good Place 2 Work is dan ook niet zomaar een flexwerkplek. Het is een community van vrouwelijke professionals die draait om het Popcornprincipe, de term die Noëlla hiervoor hanteert. Door energie in elkaar te steken knallen we met z'n allen de pan uit. 

Dit alles faciliteert Noëlla door de leden maandelijkse Kennissessies en Intervisiesgroepen te bieden, maar vooral ook door haar ruime werkervaring en de kennis en vaardigheden, die zij als ondernemer heeft verzameld, in te zetten voor de leden van haar community en in haar 1 op 1 coaching.

Noëlla is al ruim twee jaar mijn businesscoach en is voor mij onmisbaar geworden. Wat een topmens. Ze is voor mij een rots in de branding die altijd klaar staat met adviezen, een luisterend oor en haar eerlijke mening. Ze geeft me snel inzichten door het stellen van de juiste vragen en heeft me geholpen om sterker te worden als ondernemer. - Rianne Schouten HR@Heart

Loop jij er als ondernemer tegen dingen aan die je tegenhouden om jouw potentieel écht te benutten? Maak dan gewoon een afspraak om met Noëlla kennis te maken. Misschien dat jij met haar hulp weer verder groeit als ondernemer, want uiteindelijk hebben we jouw ondernemerschap hard nodig.

Mail of bel 010 4222178 en maak snel die afspraak voor een kennismaking.

  • Sjoukje Binsma
    Ik heb Noëlla jaren geleden leren kennen toen zij bezig was met het opzetten van haar bedrijf Good Place 2 Work. Inmiddels is zij uitgegroeid tot een gedreven ondernemende coach die altijd openstaat voor ongebaande paden. Met gevoel voor de situatie stelt zij tijdens haar coaching -bijvoorbeeld de intervisiegroep Acquisitie- altijd de juiste vragen. Zo weet Noëlla naar boven te halen wat net onder de oppervlakte zit, zodat je steeds weer nieuwe stappen kunt zetten. Dit doet Noëlla op een even plezierige als integere manier. Haar kordate aanpak draagt er zeker toe bij dat je ook in meteen actie komt. Kortom, ik hoop dat Noëlla haar talenten blijft inzetten en dat vele vrouwelijke professionals de weg naar haar kunnen vinden!

    Sjoukje Binsma, Communication Strategy Consultant & Team Coach bij Mijn Kompas

Hier vind je Good Place 2 Work

Wij zijn gevestigd op de tweede etage van het EBC gebouw (geen lift). Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe nabijheid van het pand. Als je bij ons een afspraak hebt, check dan eerst deze vragen van het RIVM pdf20200529_triage_bezoeker.pdf