Flexwerkplek vrouwelijke professionals |  Elektroweg 11-Z  |  3051 NB Rotterdam  |  010 - 422 21 78
  • Home
  • Ondernemerscoaching
Rotterdam ondernemerscoach Noëlla de Jager

Als ondernemer heb je altijd wel iets te leren

Nu leren we hier al veel van elkáár - de een is immers starter, de ander al wat jaren bezig – toch is het erg handig dat Noëlla (de Jager) hier rondloopt: een makkelijk toegankelijke ondernemerscoach die als ondernemer zelf ook de verschillende valkuilen en obstakels heeft ervaren. Zo schreef ze hier ook haar boek 'Over leven als Ondernemer' over 10 jaar ondernemerschap schreef.

Noëlla weet veel van bedrijfsvoering en marketing door haar werkervaring bij Unilever, waar ze ruim 18 jaar in verschillende rollen heeft gewerkt. Ze heeft altijd wel een goede tip of tric, óf een handig model zodat je weer verder kan als je ergens op was vastgelopen. Al haar ervaring en kennis deelt ze bewust met ons, omdat ze gelooft in het 'Popcornprincipe'. Het principe gaat dat we onderling energie in elkaar steken en met z'n allen de pan uitknallen. In haar maandelijkse Kennissessies, die voor leden vrij toegankelijk zijn, deelt zij haar kennis en ervaring over diverse ondernemersthema's.

Neem je je ontwikkeling als ondernemer echt serieus dan kan je bij Noëlla een persoonlijk coachingstraject volgen (we zitten in het noorden van Rotterdam).

Hoe zorg je bijvoorbeeld dat je acquisitie lekker loopt en de klanten vindt die jij wilt? Of dat jij die onderhandeling goed voorbereid ingaat en de resultaten bereikt die jij graag wilt? En wat is ervoor nodig om te doen wat je écht wilt, in plaats van wat je wel oké vindt? Hoe presenteer je jezelf goed?

Loop jij er als ondernemer tegen dingen aan die je tegenhouden om jouw potentieel écht te benutten? Maak dan gewoon een afspraak om met Noëlla kennis te maken. Misschien dat jij met haar hulp weer verder groeit als ondernemer, want uiteindelijk hebben we jouw ondernemerschap hard nodig.

Kijk even op de website van Noëlla of maak gewoon al een afspraak voor een kennismaking. Bel 010 4222 178 of stuur een e-mail.

bovenstaande foto van Noëlla de Jager is gemaakt door Linda Vreugdehil van Porum voor de website www.noelladejager.com  

  • Sjoukje Binsma
    Ik heb Noëlla jaren geleden leren kennen toen zij bezig was met het opzetten van haar bedrijf Good Place 2 Work. Inmiddels is zij uitgegroeid tot een gedreven ondernemende coach die altijd openstaat voor ongebaande paden. Met gevoel voor de situatie stelt zij tijdens haar coaching -bijvoorbeeld de intervisiegroep Acquisitie- altijd de juiste vragen. Zo weet Noëlla naar boven te halen wat net onder de oppervlakte zit, zodat je steeds weer nieuwe stappen kunt zetten. Dit doet Noëlla op een even plezierige als integere manier. Haar kordate aanpak draagt er zeker toe bij dat je ook in meteen actie komt. Kortom, ik hoop dat Noëlla haar talenten blijft inzetten en dat vele vrouwelijke professionals de weg naar haar kunnen vinden!

    Sjoukje Binsma, Communication Strategy Consultant & Team Coach bij Mijn Kompas

Hier vind je Good Place 2 Work

Wij zijn gevestigd op de tweede etage van het EBC gebouw (geen lift). Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe nabijheid van het pand. De parkeerzone is 800 en er is een automaat aan het begin van de Elektroweg bij de Ceintuurbaan en halverwege de Juliana van Stolberglaan. Voor bezoek houden wij ons aan de geldende regels van het RIVM.