Flexwerkplek vrouwelijke professionals |  Elektroweg 11-Z  |  3051 NB Rotterdam  |  010 - 422 21 78
  • Home
  • Coaching & Academy
Rotterdam ondernemerscoach Noëlla de Jager

Als ondernemer heb je altijd wel iets te leren

Nu leren we hier al veel van elkáár - de een is immers starter, de ander al wat jaren bezig – toch is het erg handig dat Noëlla (de Jager) hier rondloopt: een makkelijk toegankelijke ondernemerscoach.

Ze weet veel van bedrijfsvoering en marketing - onder andere - en heeft altijd wel een goede tip of tric, of handig model zodat je weer verder kan als je ergens op was vastgelopen. Al haar ervaring en kennis deelt ze met ons.

Neem je je ontwikkeling als ondernemer echt serieus dan kan je een training of traject doen binnen de Good Place 2 Work Academy (we zitten in het noorden van Rotterdam).

Hoe zorg je bijvoorbeeld dat je acquisitie lekker loopt? Of dat jij die onderhandeling goed voorbereid ingaat en de resultaten bereikt die jij graag wilt? En wat is ervoor nodig om te doen wat je écht wilt, in plaats van wat je wel oké vindt? Hoe presenteer je jezelf goed?

Met dat soort vragen kan Noëlla je begeleiden in haar eigen trainingen.

Een 1-op-1 coachingtraject is ook een mogelijkheid. Een investering, maar wel een die je naar een hoger level brengt. Uiteraard nog effectiever dan online of en groupe.

Je maakt een groei door die je hoogstwaarschijnlijk niet in je eentje zou maken. Sonja Markowski kan uit persoonlijk ervaring spreken over de coachstijl van Noëlla. 

Ondernemen doe je niet alleen, lees daarom hier meer over de Good Place 2 Work Academy, de online leeromgeving van Good Place 2 Work.

Kijk eens op haar Linkedin profiel of neem contact op met Noëlla.

 

  • Maaike de Zwaan
    Noëlla de Jager is erg gedreven in het verder helpen van andere vrouwelijke ondernemers. Ze heeft met Good Place 2 Work een omgeving gecreëerd waar de ondernemers elkaar helpen, coachen en waardevolle samenwerkingen aangaan. Ze is een wandelende bibliotheek, die alle theorieën die ze heeft gelezen onthoudt en waar nodig coachend kan toepassen. Ze staat altijd klaar voor vragen, delen van kennis, kritisch meekijken, een steuntje in de rug waardoor ik net dat stapje verder ga dan ik eigenlijk durf. Ik heb veel van haar geleerd en dat helpt me om mijn bedrijf verder te laten groeien.

    Maaike Zwaan Financiële Rust voor Jou

Hier vind je
Good Place 2 Work

Wij zijn gevestigd op de tweede etage van het EBC gebouw. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe nabijheid van het pand.