Skip to main content
Community voor vrouwelijke professionals |  info@goodplace2work.comElektroweg 11-Z  |  3051 NB Rotterdam  |  010 - 422 21 78

Op een zolderkamer ondernemen is niet van deze tijd

Ondernemen op een zolderkamer

Deze quote van Prof. Dr. Frank Kwakman las ik een keer in het tijdschrift Loopbaanvisie. Het was een quote die mij gelijk triggerde, want het gaat over meer dan die ‘zolderkamer’. Als ondernemer moet je namelijk zichtbaar zijn en hoe zichtbaar ben jij als je op jouw zolderkamer onderneemt?

Volgens deze professor is een van de belangrijkste criteria van modern ondernemerschap, dat je antwoord kan geven op de vraag: “Bij welke community hoor jij?”

Daar sluit ik mij als oprichter van Good Place 2 Work, de flexwerkplek voor vrouwelijke professionals in Rotterdam natuurlijk volledig bij aan. Alleen is een community niet per definitie gelijk aan een businessnetwerk. Voor mij is een echte community veel meer. Het is een veilige omgeving waar je echt met elkaar je kennis en kunde deelt. Waar 1 + 1 meer dan 3 is en je elkaar eigen successen gunt en vooral veel van elkaar leert. Het gaat hierbij eerst om 'het geven' en niet om 'te krijgen'. Juist als aan die randvoorwaarden wordt voldaan, dan is een netwerk een community.

Good Place 2 Work is een echte community. Actief kennis delen is synoniem aan het werken bij GP2W. Steeds weer zien wij nieuwe samenwerkingen ontstaan en delen Good Placers hun kennis. Door dagelijks met elkaar te werken, leer je collega-ondernemers beter kennen, dan op een maandelijkse netwerkbijeenkomst. Je gunt elkaar hierdoor ook meer en weet waar je de ander mee kan helpen en omgekeerd. Waar jij mee worstelt is voor een andere al bekend terrein. Zo leer je snel hoe je met jouw worstelingen kan omgaan.

Of Good Place 2 Work een community voor jou is, ontdek door een keer dag te komen proefwerken en je aan te sluiten bij onze dagelijkse lunch. Alleen door zelf te ervaren weet jij of dit bij jou past.


Zie je graag bij Good Place 2 Work,


Noëlla

1000 Resterende tekens