Skip to main content
Community voor vrouwelijke professionals |  info@goodplace2work.comElektroweg 11-Z  |  3051 NB Rotterdam  |  010 - 422 21 78

Leraar in opleiding / Senior market research professional

Mijn specialisme is marktonderzoek. Met mijn passie voor cijfers, help ik jou om de juiste data te verzamelen en deze om te zetten naar bruikbare informatie en inzichten.

heb je behoefte aan (extra) informatie om de juiste beslissing te nemen? Worstel je met de manier waarop je informatie kunt gebruiken? Weet je niet goed hoe je een brij aan cijfers op een inzichtelijke manier kan presenteren?

Ik help je graag verder door het opzetten en uitvoeren van desk research en marktonderzoek.b je behoefte aan (extra) informatie om de juiste beslissing te nemen?

Worstel je met de manier waarop je informatie kunt gebruiken? Weet je niet goed hoe je een brij aan cijfers op een inzichtelijke manier kan presenteren?

Ik help je graag verder door het opzetten en uitvoeren van desk research en marktonderzoek.

Maas Marktonderzoek is een onderzoeksbureau dat inspeelt op de behoefte van de opdrachtgever:- advies ogv marktonderzoek- uitvoeren van desk research- uitvoeren van marktonderzoek projecten- analyseren van data- schrijven van onderzoeksrapporten- presenteren van data/informatie op een heldere manier- vervanging bij ziekte of verlof.