Skip to main content
Community voor vrouwelijke professionals |  info@goodplace2work.comElektroweg 11-Z  |  3051 NB Rotterdam  |  010 - 422 21 78

Eigenaar Titia Verdenius Organisatieadvies

Niet alleen commerciële maar óók onderwijsorganisaties blijken enorm op te knappen van een bedrijfskundige blik. Ik help HBO- en WO instellingen (faculteiten, opleidingen, ...) bij het stroomlijnen van de onderliggende processen van het onderwijs.

Je mag me wel een organisatiefluisteraar in het hoger onderwijs noemen. Ik combineer mijn analytische blik met een praktische 'hands on' mentaliteit. Ik haal namelijk die informatie boven tafel die wel in de organisatie aanwezig is, maar die overal tussendoor glipt en daarmee ongezien voor rommelige processen of stagnatie in het werk zorgt. Met behulp van jullie papieren werkelijkheid aangevuld met interviews geef ik je inzicht in waar je verandering kunt aanbrengen en jouw mensen weer met frisse moed aan de slag gaan.

Naast adviestrajecten kun je me ook inzetten voor bijv. het stroomlijnen van opleidingsaccreditaties, vragen rondom onderwijskwaliteitszorg, of het verbeteren van processen aan de achterkant van het onderwijs.