Skip to main content
Community voor vrouwelijke professionals |  info@goodplace2work.comElektroweg 11-Z  |  3051 NB Rotterdam  |  010 - 422 21 78

Loopbaancoaching & Personal Branding

Met een persoonlijke, creatieve, gepassioneerde en innovatieve aanpak inspireer en motiveer ik jou om de leiding te nemen in je carrière.

Mijn werkwijze is uniek: ik combineer coaching, training, advisering, taalgebruik en personal branding met als resultaat voor jou een persoonlijke en authentieke sales, marketing & communicatie campagne.

Mijn missie: ik wil jou motiveren, inspireren en laten zien dat expres jezelf zijn als professional leuk, leerzaam en waardevol is, door zelf het goede voorbeeld te geven.

Mijn kernwaarden: Sterke Punten Focus, Ervaringsdeskundigheid, , Humor en Improviseren, Stoutmoedigheid, Sensitiviteit en Authenticiteit

Over Making Sense

Making Sense motiveert en inspireert jou om te ontdekken wie je echt bent, wat jouw persoonlijke kracht is, waar je passie ligt en welke kennis en kunde je in huis hebt, om zo een loopbaan te kiezen die 100% bij jou past!

Je sterke punten, talenten, kennis en kunde, karakter, passie, drijfveren en MERK-waardigheden bij elkaar maken van jou een uniek persoon!

Weet jij wel hoe bijzonder je eigenlijk bent?

Om expres jezelf te zijn, moet je jezelf ook durven laten zien.

Durf de eerste stap jouw ontdekkingsreis vandaag nog te nemen en neem contact op met Tessa Faber en Making Sense!

"Een perenboom is goed in peren geven. Zelfs als hij midden in een veld staat met appelbomen, zal hij zichzelf niet minder goed voelen omdat hij geen appels geeft, hij kan geen cursus volgen om ook bananen, kersen of meloenen te geven. De perenboom doet alleen waar hij goed, uniek en onderscheidend in is en blinkt daar in uit." (geïnspireerd door de Creatiespiraal)

Ben jij slim, stoer, succesvol, speels, sterk, sensitief, startend of senior en stoutmoedig?

Waarom laat je niet zien hoe bijzonder jij bent, net als de perenboom? Of je nu op zoek bent naar werk dat bij je past of focus zoekt als solo ondernemer, het is de moeite waarde om te ontdekken en laten zien wie je echt bent.