Skip to main content
Community voor vrouwelijke professionals |  info@goodplace2work.comElektroweg 11-Z  |  3051 NB Rotterdam  |  010 - 422 21 78

Eigenaar Verlies & Verder

Mijn specialisatie is om mensen in een periode van rouw en verlies te begeleiden. Ik sta graag naast mensen in de periode waar iemand merkt dat het zijn of haar dagelijks functioneren belemmert.

Ik zie jou als iemand met een uniek persoonlijk verhaal wat een aanpak op maat verdient. Wat ik je bied is een serie van coachingsgesprekken. Na een intakegesprek, volgt er een gesprek waarin ik je het coachingtraject voorleg en hoeveel gesprekken er ongeveer nodig zijn. Een coachingperiode kan 3 maanden maar ook langer duren. Dat is afhankelijk van wat jij nodig hebt en wat je wensen zijn. Je leven vindt plaats met je familie en vrienden. Daarom kan een onderdeel van de coaching zijn om met mensen die belangrijk voor je zijn, samen een sessie te doen. Deze sessie kan gaan over jouw plaats in het gezin of de mate van steun in de relatie met die persoon of personen. Uiteraard gebeurt zo’n soort sessie alleen in onderling overleg. Een andere mogelijkheid is dat ik je in contact breng met lotgenoten.