Skip to main content
Community voor vrouwelijke professionals |  info@goodplace2work.comElektroweg 11-Z  |  3051 NB Rotterdam  |  010 - 422 21 78

Eigenaar Ma Présence

Wil je meer genieten van kunst? Of wil je ontdekken hoe kunst jouw leven meer kleur kan geven? Ik organiseer Art Tastings rondom de kunst van kijken. Met Ma Présence neem ik je mee in de wereld van kunst en krijg je praktische tips voor bewust kijken in het hier en nu.

Voor bedrijven en teams die hun blik willen verruimen organiseer ik ook workshops en thema exposities op locatie. Ontdek de verborgen kracht van de kunst van kijken!

‘Open nieuwe perspectieven’, dat is sinds 2000 het motto voor mijn bedrijf Capra Communicatie in Rotterdam. Ik hield mij bezig met het proces van waarnemen tot waarmaken binnen organisaties en bedrijven, maar nu is het tijd voor een ander perspectief: Met Ma Présence combineer ik mijn passie voor kunst en cultuur met anders kijken. Bewust kijken in het hier en nu. Je ontdekt hoe kunst voor jou werkt als een krachtige spiegel voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Ik organiseer Art Tastings voor kunstliefhebbers, die meer plezier willen ervaren tijdens een bezoek aan een museum of galerie. Ik help (beginnende) verzamelaars met het inventariseren en stroomlijnen van hun persoonlijke voorkeuren. Je maakt kennis met de rode draad in mijn eigen kunstverzameling en ik deel mijn ervaringen hoe je kunst als vonk voor verandering kunt inzetten.

Voor professionals en teams die hun blik willen verruimen organiseer ik Smart Tastings en thema exposities op locatie, zoals de huidige expositie “Open Nieuwe Perspectieven” bij Good Place 2 Work.

Met mijn methode rondom de kunst van kijken krijg je in vijf stappen allerlei praktische tips en tools waarmee je anders gaat kijken. Ma Présence: ontdek de verborgen kracht van de kunst van kijken!