Skip to main content
Community voor vrouwelijke professionals |  info@goodplace2work.comElektroweg 11-Z  |  3051 NB Rotterdam  |  010 - 422 21 78

Zelfstandig Reisadviseur – The Travel Club Sanne

Sanne adviseert, regelt en ontzorgt. Op basis van de wensen van de klant stel ik de ideale reis op maat samen.

“Collect memories, not things” is niet voor niets mijn motto! Van reizen word je een rijker mens. Nieuwe plekken, andere culturen, mooie belevingen. Mijn naam is Sanne Bouwman en ik ben zelfstandig reisadviseur.
Na jarenlang bij een grote reisorganisatie gewerkt te hebben en wat omzwervingen in dienstverlening, marketing & communicatie ben ik weer terug gekomen bij mijn roots: andere mensen een mooie beleving meegeven. Zelf word ik ook altijd heel gelukkig van reizen (mét en zonder kinderen) en heb inmiddels al flink wat mooie reizen gemaakt. Mijn persoonlijke grote liefde is Zuid-Afrika.
Het internet biedt tegenwoordig natuurlijk volop mogelijkheden om alles zelf uit te zoeken en samen te stellen, maar ik hoor toch vaak van klanten dat ze juist door het grote aanbod door de bomen het bos niet meer kunnen zien. Daarnaast krijgen ze met hun drukke baan en sociale leven graag hulp van een expert die de weg weet te vinden en hun wensen kan vertalen. Want wat is er lekkerder dan die zoektocht uit handen te geven wetende dat alles goed voor je geregeld wordt en je onbezorgd van je welverdiende vakantie kan genieten?
Wensen vertalen, adviseren en ontzorgen zijn dus mijn belangrijkste taken. Schakel mij in en ik regel de ideale vakantie, afgestemd op de behoeften en wensen van de klant. Met mijn expertise en grote netwerk van leveranciers verzorg ik met veel passie en persoonlijke service reizen, van pakketreis tot reis op maat.