Skip to main content
Community voor vrouwelijke professionals |  info@goodplace2work.comElektroweg 11-Z  |  3051 NB Rotterdam  |  010 - 422 21 78
Noor Knaan

Wordpress websites voor zzp'ers

Is je website toe aan een nieuw jasje of wil je dingen aanpassen, maar weet je niet hoe? Ik verzorg met liefde jouw WordPress werkzaamheden.

Mijn enthousiasme over het maken van websites ontstond toen ik in 2012 met mijn eigen website aan de slag ging. Al snel daarna begon ik vrouwelijke ondernemers om me heen te helpen met hun WordPress-vragen.

Zij zagen op tegen het ‘technische gedoe’, terwijl ik me vol enthousiasme op hun puzzels stortte en genoot van de kick bij het vinden van de oplossing. Daarin is eigenlijk niet veel veranderd. Mijn kennis over WordPress is sindsdien enorm toegenomen, maar gelukkig komen er ook nog regelmatig puzzels op mijn pad. Dat houdt mijn werk uitdagend en zorgt ervoor dat ik blijf groeien.

Ik laat ook mijn klanten graag groeien. Door een website voor ze te maken waar ze trots op zijn, zodat ze vol zelfvertrouwen klanten kunnen werven. Maar ook door kennis over te dragen, zodat ze zelf hun website kunnen bijwerken en niet volledig afhankelijk zijn van mij.

Voor meer ingewikkelde wijzigingen ben ik uiteraard ook na oplevering van een website nog beschikbaar. Daarnaast verzorg ik voor veel klanten het technisch onderhoud van hun website, zodat zij meer tijd overhouden voor de uitoefening van hun eigen vak.

Heb jij een WordPress-vraag of -puzzel? Laat het me weten. Ik help je graag verder!