Skip to main content
Community voor vrouwelijke professionals |  info@goodplace2work.comElektroweg 11-Z  |  3051 NB Rotterdam  |  010 - 422 21 78

Eigenaar Good Place 2 Work & Ondernemerscoach

Ik ben op een missie om vrouwelijk ondernemerschap verder te brengen en dat doe ik onder andere met Good Place 2 Work, mijn coaching voor ondernemers, de Popcorn Principle Podcast en mijn boek 'Over leven als ondernemer'.

Ik vind het belangrijk dat vrouwelijke ondernemers meer zichtbaar zijn met hun talenten en onderneming. Zo kunnen zij doorgroeien en financiële onafhankelijkheid bereiken. Hierbij is de verbinding tussen vrouwelijke ondernemers onderling belangrijk, omdat we van elkaar leren en elkaar ondersteunen om verder te groeien.

Ik geloof in de talenten en kwaliteiten van deze vrouwelijke ondernemers. Te vaak zie ik vaak hoe vrouwen zich kleiner maken dan nodig is en dat is jammer voor de vrouwen zelf en voor onze samenleving. Vrouwelijk ondernemerschap gaat over veel meer dan alleen winst maken. We willen een duurzame bijdrage leveren.

Als scheikundige geloof ik in een gezond evenwicht tussen financiële en sociale doelen. Dit evenwicht is al lange tijd in het voordeel van het financieel rendement en juist de vrouwelijke ondernemers zijn dé katalysatoren om hier weer een gezonde balans in te brengen.

Ik geloof in vallen en weer op staan en steeds weer een nieuwe stap vooruit te zetten. Want: als je het vandaag weer even net anders doen dan gisteren, zal morgen nooit hetzelfde zijn.
Wil je meer weten over hoe ik mijn missie in praktijk breng?

Kijk dan op mijn persoonlijke site of maak een afspraak om kennis met mij te maken.