Skip to main content
Community voor vrouwelijke professionals |  info@goodplace2work.comElektroweg 11-Z  |  3051 NB Rotterdam  |  010 - 422 21 78

Coach bij Talentbloeier

Ik begeleid mensen op het snijvlak van trauma, posttraumatische groei, zingeving en hoogbegaafdheid. Dat betekent dat ik zeer serieus neem wat je is overkomen, en tegelijk focus op je krachten in plaats van op je klachten. Ik begeleid je bij je weg van overleven naar steeds meer voluit leven. Je leert bewuste keuzes maken. Daardoor ervaar je weer meer speel-ruimte, plezier en lichtheid.

Veel mensen die bij mij komen zijn creatieve, gevoelige en complexe denkers, ook als ze zichzelf hierin (nog) niet helemaal herkennen. We onderzoeken kwaliteiten, talenten, idealen, waarden en identiteit en wat je belemmert om vandaaruit te leven. Hoe geef je je leven zin en betekenis?

Ik heb ervaring in begeleiding van mensen met gecombineerde, ook ernstige psychische problematiek (mits er een therapie gevolgd wordt/werd). Samen met jou onderzoek ik hoe je verder kunt na wat je is overkomen.

De ervaring met alle hoogte- en dieptepunten van het leven die ik als theoloog/predikant (PKN) heb opgedaan, neem ik mee, en ik sta daarin open voor alle geloofs- en twijfelrichtingen. Sinds zes jaar begeleid ik mensen met kenmerken van hoogbegaafdheid. En ik heb drie jaar als counselor mensen begeleid bij vragen rond seksueel geweld en zingeving.

Wat je in het leven overkomt is soms zinloos, soms dwingt het je om alleen maar te overleven en soms dans je voluit midden in het leven. We komen van alles tegen en het blijft spannend om te onderzoeken wat hierop ons antwoord is.