Skip to main content
Community voor vrouwelijke professionals |  info@goodplace2work.comElektroweg 11-Z  |  3051 NB Rotterdam  |  010 - 422 21 78

Tekstschrijver voor zzp'ers

Tekstschrijver voor zzp'erts, dat is wat ik ben. Ik richt me op alle teksten die jij nodig hebt om je verhaal met de wereld te delen en klanten te vinden. Je weet wel, je marketing.

Wedden dat we lachen tijdens onze samenwerking? Kan niet anders: marketing werkt pas als je er plezier in hebt. Dat plezier breng ik jou. Door met je mee te denken over hoe je je marketing in kunt richten of door het schrijven van die ellendige teksten van je over te nemen. Dus: feesthoedje?
Oh, daarnaast startte ik in 2022 Platform Trefpunt, hét platform voor introverte ondernemers. Omdat ondernemen voor introverte mensen leuker en makkelijker kan. Zonder die apenrots. Zonder alle blabla. En zonder geschreeuw.

Een korte introductie van jezelf
Als de computer uitstaat herken je me als degene die het hardste lacht om d’r eigen grapjes. Gelukkig maar, anderen snappen ze vaak niet. Verder doe ik m’n best geen wijnsnob te worden, maar ziet mijn man precies wanneer ik een wijn wel of niet lekker vind; kook ik graag (vegetarisch); word ik blij van het vrolijke gezichtje en de grappige, onhandige acties van mijn zoon (geboren in 2021); wandel ik minder vaak dan ik eigenlijk zou willen en heb ik 26 onafgemaakte hobbyprojectjes op zolder.