Skip to main content
Community voor vrouwelijke professionals |  info@goodplace2work.comElektroweg 11-Z  |  3051 NB Rotterdam  |  010 - 422 21 78

Eiger Breinhulp

Met mijn bedrijf Breinhulp coach ik mensen (jong en oud) die hun brein willen versterken.

Daarvoor gebruik ik de Cogmed training.

Dit is een online en op maat gemaakte training en kan thuis worden gevolgd.
Het traint het geheugen, aandacht en concentratie, plannen en organiseren en nog veel meer.
In vijf weken tijd leert je brein betere strategieën aan. De resultaten daarvan zijn blijvend.
Daardoor wordt het leven van alledag gemakkelijker en zet je tegelijkertijd betere prestaties neer. Het is dus een investering in jezelf waar je de rest van je leven profijt van gaat hebben.
De training is wetenschappelijk goed onderbouwd en wordt soms gedeeltelijk of geheel vergoed.

Het is een pittige training die niet zonder begeleiding kan worden gevolgd. Daarom begeleid ik als Cogmed-coach de training voor een optimaal resultaat. Iedere keer ben ik weer enthousiast over de positieve impact die de training op deelnemer(s) heeft.

Naast Cogmed, gebruik ik ook de Neurofeedback training.

Neurofeedback is een training gericht om de hersenen beter te laten fuctioneren. 
Emotionele, cognitieve en lichamelijke klachten kunnen hierdoor verminderen, omdat de oorsprong vaak bij de hersenen ligt.
Tijdens de training wordt de hersenactiviteit constant gemeten door de sensoren op het hoofd, en zo kan er goed worden gekeken naar de oorzaak van de klachten. Door de training kunnen de hersengebieden weer goed communiceren met elkaar en zullen de klachten verminderen.

Het is een intensieve training, maar na veel oefening heeft het een goed langdurig effect en kan je brein zelf de training toe blijven passen op het dagelijks leven. De hersenen zullen beter lichamelijke processen kunnen coordineren en het lichaam beter kunnen besturen.