Skip to main content
Community voor vrouwelijke professionals |  info@goodplace2work.comElektroweg 11-Z  |  3051 NB Rotterdam  |  010 - 422 21 78

Als creatieve fotogravin help ik je jouw bedrijf en persoonlijkheid tot leven te brengen middels beelden die jouw eigen visie weerspiegelen.

Ik ben een beelddenker. Iemand die wil kijken, de wereld wil ontdekken en zelf dingen wil maken. De creativiteit zat er al vroeg in en ik wilde op zoek naar avontuur. Reizen geeft een gevoel van vrijheid. Die vrijheid voelde ik later op zee. Ik volgde een opleiding tot Maritiem Officier aan de Hogere Zeevaartschool in Rotterdam en werkte als ‘stuurvrouw’ en machinist aan boord. Toch verruilde ik op een dag mijn ketelpak voor een mantelpak. Ik volgde de studie MSc in General Management aan de Nyenrode Business Universiteit. Een heel contrast met de wereld waar ik hiervoor in leefde. Maar juist die diversiteit aan mensen verrijkt mijn leven. Ik vind het belangrijk iedereen in zijn waarde te laten. Wie ik ook voor me heb. En zelf wil ik ook kunnen zijn wie ik ben en mijn hart kunnen volgen.

Al voordat de kinderen er waren, volgde ik naast mijn maritieme baan als hobby een studie aan de FotoAcademie. Ik wilde mezelf verrijken, mijn creativiteit los laten gaan. Hoewel het eerst niet mijn bedoeling was, kies ik er nu bewust voor om fotogravin te zijn. Mijn bedrijf ‘HET FOTO’ is net even anders dan anders.
Mijn logo is een sluiter in de kleuren van Mondriaan. Het lijkt op een oog. En daarmee zijn we weer terug bij mijn grote passie om de wereld te zien en te ontdekken. Ik houd van het lijnenspel en de contrasterende kleuren van Mondriaan.

Met het fotograferen komt alles samen. Mijn foto’s laten de wereld zien. Met alle contrasten. In al haar mooiheid en triestheid. Ik breng de verhalen van mensen in beeld. Heel puur en authentiek. Geen standaarddingetje, maar iets waar je langer dan een seconde naar kijkt. Rauw en kunstzinnig. Ik puzzel met de belichting en de techniek. Ik maak van iedere foto een kunstwerkje. Het meest blij word ik van klanten met lef. Die mij de vrijheid geven en samen met mij op avontuur durven.