Skip to main content
Community voor vrouwelijke professionals |  info@goodplace2work.comElektroweg 11-Z  |  3051 NB Rotterdam  |  010 - 422 21 78

Webdesign & webdevelopment | HBO Docent Interaction Design

Communicatieadviseur voor ondernemers, verenigingen en stichtingen bij het bereiken van en communiceren met hun doelgroep via online en offline communicatie-instrumenten.

Na jarenlang als account-manager, bladmanager en media-adviseur werkzaam te zijn geweest in de grafimedia-industrie, miste ik de koppeling van al deze offline uitingen met de online wereld.Na jarenlang als account-manager, bladmanager en media-adviseur werkzaam te zijn geweest in de grafimedia-industrie, miste ik de koppeling van al deze offline uitingen met de online wereld.

Nu adviseer ik ondernemers, verenigingen en stichtingen bij het bereiken van en communiceren met hun doelgroep via online en offline communicatie-instrumenten. Naast het uitbrengen van advies, ontwikkel en realiseer ik de geadviseerde uitingen ook, denk hierbij aan websites, social media campagnes, folders en magazines etc.

Sinds een aantal jaar ben ik ook werkzaam op de Haagse Hogeschool als docent internet-marketing, marketing & communicatie en interaction design. Daarnaast ben ik zowel begeleidend als tweede examinator van afstudeerders voor de opleiding Communication & Multimedia Design aan de hogeschool in Den Haag.