Skip to main content
Community voor vrouwelijke professionals |  info@goodplace2work.comElektroweg 11-Z  |  3051 NB Rotterdam  |  010 - 422 21 78

Mindfulness- en autismecoach

Vanuit mijn praktijk bied ik coaching aan jongeren en volwassenen met een milde hulpvraag, die veelal het gevoel ervaren 'uit balans' te zijn op één of meerdere levensgebieden. 

 Daarnaast ben ik werkzaam als autismecoach en coach ik mensen met eetproblemen.
Als je op een positieve manier wilt toewerken naar meer zelfcompassie, een positiever zelfbeeld of meer rust en balans in je leven of eetpatroon, dan ben je bij Praktijk Frieda, aan het juiste adres.

 Praktijk Frieda is een kleinschalige praktijk, met een persoonlijke benadering. 

Veelal werk ik met oefeningen vanuit de positieve psychologie, die erop gericht zijn om jouw weer in je kracht te zetten.
Je leert je kwaliteiten en vaardigheden nog beter kennen en in te zetten, zodat je weer zelf aan het roer van je schip komt te staan, in plaats van te dobberen in de (wilde) zee. Mindfulness oefeningen behoren hier ook toe.
Mindfulness brengt je terug naar jouw basis, je ademhaling en het hier en nu.
Door het doen van mindfulnessoefeningen, raak je beter in staat om te genieten van het moment en om te gaan met stress, angst, piekeren en andere onprettige gevoelens. Daarnaast kunnen tijdens het coachingstraject kunstzinnige (creatieve) middelen worden ingezet.
De kracht van beelden kan woorden overtreffen. Zeker kinderen en jongeren spreekt dit aan, maar ook bij volwassenen kan het werken met deze middelen, een verrassend sterke uitwerking hebben.

Praktijk Frieda biedt naast individuele consulten ook inspirerende workshops voor verschillende doelgroepen.