Skip to main content
Community voor vrouwelijke professionals |  info@goodplace2work.comElektroweg 11-Z  |  3051 NB Rotterdam  |  010 - 422 21 78

Florien van Basten Batenburg

Florien van Basten Batenburg

Dare to be a pink peacock

Florien begeleidt vrouwelijke coaches, food & lifestyle onderneemsters met minimaal 2 jaar ervaring die een nieuwe stap in hun bedrijf willen maken.

Florien doet dat via sparringgesprekken en  ‚short & savvy’ begeleidingstrajecten. Florien is voor haar klanten een mix van een ‚partner in crime’, wandelende ideeënbus, trendwatcher, marketingcommunicatie chick, advocaat van de duivel en cheerleader in één.Florien begeleidt vrouwelijke coaches, food & lifestyle onderneemsters met minimaal 2 jaar ervaring die een nieuwe stap in hun bedrijf willen maken.

Florien doet dat via sparringgesprekken en ‚short & savvy’ begeleidingstrajecten. Florien is voor haar klanten een mix van een ‚partner in crime’, wandelende ideeënbus, trendwatcher, marketingcommunicatie chick, advocaat van de duivel en cheerleader in één.

Na een ‚Fabulous VIP Sessie’ of ‚Super Savvy Sneltrein Traject’ met Florien heb je snel helderheid over de essentie van jouw bedrijf en een heldere stip op de horizon. Een dikke vette stip waar je blij van wordt. Of dat nu een boek concept, een nieuwe dienst of meer samenhang in je bedrijf is, dat maakt niet uit.  Het gaat om je next step. Een stap omhoog.  

Je gaat naar huis met een kloppend concept dat goed voelt. Je hebt helderheid, focus en een lijst met ideeën en manieren om jouw droom ook daadwerkelijk waar te maken. Omdat je er heel veel zin in hebt!

Florien helpt je ook om de juiste woorden aan je visie en verhaal te geven, zodat je het helder en overtuigend over de bühne kunt brengen op een manier die bij jou past. Of het nu voor een pitch is of ‚catch oneliners’ voor je website. Uiteindelijk gaat het er ook om dat jij er klanten door krijgt. 

Florien werkte jarenlang in creatieve, ICT-minded en leidinggevende functies voor internationale food & lifestyle A-merken zoals Unilever, Douwe Egberts, Procter & Gamble, Reebok/adidas Europe. Na een aantal jaar aan bureauzijde besloot zij zich volledig op vrouwelijke onderneemsters te richten, om zo haar opgedane kennis en ervaring met ‚female thought leaders & entrepreneurs of the future’ te delen. Florien is gespecialiseerd in marketing-to-women en female, food & lifestyle concepten, producten en diensten.

Florien werkt alleen met ‚purpose driven companies’.  Florien is daarnaast uitgever en auteur van de bestseller "Tante! Handboek voor coole tantes” en „The Writing Happiness Journal met 52 vragen die je leven leuker maken”. Ze weet dan ook alles van het schrijven en uitgeven van een ‚lifestyle leadership boek’.