Skip to main content
Community voor vrouwelijke professionals |  info@goodplace2work.comElektroweg 11-Z  |  3051 NB Rotterdam  |  010 - 422 21 78

Eigenaar Cookcoaching

Ik begeleid vrouwelijke leiders die de balans kwijt zijn, doordat hun gedrag in het heden nog te veel wordt beïnvloed door gebeurtenissen uit het verleden. Ik help je om herhalende pijnlijke patronen te ontrafelen en doorbreken zodat je rust ervaart, de regie over je leven terugpakt, meer geniet en je weer verbindt met jouw gevoel.

Ben jij of ken jij zo’n vrouw die te veel ballen in de lucht houdt?

En wil jij (of zij) eigenlijk

Hardnekkige herhalende patronen doorbreken?
Naast je analytisch vermogen, ook je sensitiviteit beter benutten?
Sparren met iemand die rake vragen stelt en je uitnodigt tot zelfreflectie?
Je kunt bij mij terecht voor:

1-op-1 familieopstellingen: breng beweging waar het vastzit zodat het weer kan stromen.
De training ‘Mijn Ontrafeling’: bevrijd jezelf in 4 maanden van pijnlijke patronen.
1-op-1 coaching traject: in 4 maanden van pijn naar potentie.
Ik heb mijn verleden ontrafeld en patronen doorbroken. Dat leverde me zóveel op dat ik dacht: ‘hier moet ik in een boek over schrijven.’ Ik heb mijn proces omschreven in ‘Ontrafeld; bevrijd, door anders te kijken naar mijn patronen’. Vanuit mijn liefde voor de werking van familiesystemen heb ik een systemische toelichting gegeven, zodat je begrijpt waaróm de dingen gaan zoals ze gaan.

Nu voel ik me vrij, ontspannen, ik heb geen pijn meer in mijn lijf, ik kan een stuk makkelijker loslaten, ik geniet meer en krijg te horen dat ik zowel zachter als krachtiger over kom.

Dát, gun ik jou ook!

Podcasts: https://anchor.fm/fiona-cook