Skip to main content
Community voor vrouwelijke professionals |  info@goodplace2work.comElektroweg 11-Z  |  3051 NB Rotterdam  |  010 - 422 21 78

Specialist in Vrouwengezondheid

Barst je wel eens uit het niets in tranen uit? Val je uit tegen je partner of kinderen zonder duidelijke reden? Dreef je vannacht weer eens je bed uit vanwege opvliegers of heb je iedere maand last van je menstruatie? Grote kans dat schommelende hormoonspiegels de boosdoener zijn.
Hoor je, als je vertelt over jouw overgangsklachten, je pijnlijke menstruatie of PMS-klachten, ''Dat hoort er nou eenmaal bij''? Dan is dat niet terecht! Aan dit soort hormonale problemen is immers goed iets te doen.

De Care for Women specialisten zijn gespecialiseerd in de gezondheid van vrouwen en in het bijzonder in gezondheidsproblemen die veroorzaakt worden door het hormonale systeem, zoals de overgang of de menstruatie. Zij kunnen jou goed helpen met je problemen tijdens de periode van de overgang of rondom je menstruatie. Dit doen zij door jouw huidige situatie in kaart te brengen en aan de hand daarvan een persoonlijk behandelplan op te stellen. Hierbij kijken ze naar behandelmogelijkheden vanuit zowel de reguliere als de complementaire geneeskunde. Daarbij wordt er gekeken naar voeding en leefstijl en samen met jou stellen zij de behandeling af die echt past bij jouw situatie. Omdat zij zelf ook vrouw zijn, begrijpen zij als geen ander wat hormonale klachten voor jou betekenen. Zij kunnen je snel en effectief helpen.

maak een afspraak voor een consult door deze QR code te scannen.

QR code Care for Women