Skip to main content
Community voor vrouwelijke professionals |  info@goodplace2work.comElektroweg 11-Z  |  3051 NB Rotterdam  |  010 - 422 21 78

loopbaancoaching, arbeidsvreugde & duurzame inzetbaarheid

Als je toch werkt, waarom dan niet met zoveel mogelijk arbeidsvreugde? Als je werk namelijk aansluit bij wie jij bent, bij wat jij belangrijk vindt en waar je blij van wordt, dan ziet je leven er meteen een stuk leuker uit. Arbeidsvreugde is een innerlijke voldoening, die diepere laag onder “een leuke baan” of “plezier in je werk” en één van de pijlers van een gezond en gelukkig leven.

Voor meer arbeidsvreugde hoef je echt niet meteen je baan op te zeggen. Er is zóveel ruimte om deze te vergroten. Dat kan op verschillende manieren, begin klein en kijk wat het doet. Want weet: je hebt zelf de sleutel naar meer arbeidsvreugde in handen. Als je wacht tot een ander raadt wat jij nodig hebt, kun je meestal lang wachten.

Mijn eigen arbeidsvreugde stijgt enorm als ik organisaties adviseer om bovenstaande te faciliteren. En als ik jou als werknemer kan helpen het heft in eigen hand te nemen en stappen te zetten. Stappen om meer betrokken & bevlogen te worden, om gezond, flexibel & energiek je werk te doen.

Ik werk open en eerlijk, met duidelijke en verbindende communicatie en een praktische uitvoering. Ongewikkeld. Ik houd namelijk niet van ingewikkeld.