Skip to main content
Community voor vrouwelijke professionals |  info@goodplace2work.comElektroweg 11-Z  |  3051 NB Rotterdam  |  010 - 422 21 78

Feng Shui

Ik verbind mens en ruimte. Voor meer flow en harmonie in huis en werk, een rommelvrij bestaan en fijner samenwerken en (samen)leven.

Feng Shui geeft je een andere kijk, inzichten en handvatten om concreet mee aan het werk te gaan en veranderingen in gang te zetten. Dat is de kracht van Feng Shui. Je ziet en voelt waar de energiegevers en de energienemers in huis, bedrijfspand of werkplek zijn. Je ervaart welke invloed de leef en werk omgeving op jou heeft en het laat de levensenergie weer optimaal stromen.

Een advies voor je huis, bedrijfsruimte of werkplek leidt tot een groter welbevinden, prettiger werken en leven. Ook klanten worden in bedrijfspanden aangenamer ontvangen, medewerkers hebben lager ziekteverzuim en dit geeft betere resultaten. Door mijn uitgebreide ervaring als Human Resource manager in combinatie met mijn passie voor Feng Shui ben ik als geen ander in staat om menselijke verbanden en relaties te doorgronden. Een unieke combi. In mijn persoonlijke aanpak sta jij centraal in het advies of bij de workshop die ik geef.

Wanneer kun je Feng Shui onder andere toepassen:

  • Bij een onrustig of ontevreden gevoel over je huis.
  • Je bent in beweging en je wilt iets anders.
  • Je twijfelt tussen verhuizen of verbouwen van je huis.
  • Je wilt het samenleven of samenwerken verbeteren.

Als je bedrijfspand, school, zorginstelling, winkel of werkplek meer positieve energie kan gebruiken, dan sta ik je graag met advies, in een workshop of bij de e-learnings.

Naast Feng Shui voor harmonie en een beter welzijn in je woon- en werkomgeving maak ik ook gebruik van Nine Star Ki. Deze eeuwenoude methodiek geeft balans in je leven en zet je in je natuurlijke kracht. Een Energetische Reiniging van je huis is ook mijn specialiteit en klaart je woning en jezelf op. Met elkaar zorgen zij voor een evenwicht waarin jij optimaal kan wonen, werken en leven.