Skip to main content
Community voor vrouwelijke professionals |  info@goodplace2work.comElektroweg 11-Z  |  3051 NB Rotterdam  |  010 - 422 21 78

Bodde Installatietechniek

Warm water en verwarming; twee essentiële dingen in ons leven waar we vaak pas naar omkijken als het niet meer werkt en we zonder komen te zitten. Mijn bedrijf, Bodde Installatietechniek, komt dan goed van pas, wij repareren en onderhouden vrijwel alle warm water- en verwarmingstoestellen.

Wij doen het net iets anders dan gebruikelijk, want wij werken niet met (vaak veel te dure) abonnementen, maar u schakelt ons gewoon in wanneer u ons nodig heeft en betaalt alleen voor het werk dat we daadwerkelijk hebben uitgevoerd. Ook voor advies kunt u ons natuurlijk altijd bellen of e-mailen, geen vraag is te gek en wij beantwoorden ze graag.
Over mij: nadat ik heb gewerkt op het kantoor van een groot installatiebedrijf ben ik mijn eigen vertaalbureau begonnen. Mijn klanten zitten over de hele wereld en dit werk doe ik nog steeds, ook al wordt het wel steeds minder omdat het runnen van een installatiebedrijf ook veel tijd in beslag neemt. Het installatiebedrijf ben ik in 2019 samen met mijn man begonnen, die servicetechnicus is. Ik heb veel plezier in het runnen van het bedrijf, vooral als ik op koude dagen mensen blij heb kunnen maken door te regelen dat we snel bij ze langs zullen gaan om de verwarming te repareren.