Skip to main content
Community voor vrouwelijke professionals |  info@goodplace2work.comElektroweg 11-Z  |  3051 NB Rotterdam  |  010 - 422 21 78

Public Relations & Personal Branding

Amber is een ondernemer & marketeer met een passie voor merkbeleving en expertise in Public Relations (PR) en Personal Branding.

Jouw verhaal verspreiden, jouw doelgroep bereiken met jouw merkbeleving en uiteindelijk jouw professionele doelstellingen behalen, dat is exact wat haar drijft.
Personen, merken, bedrijven, ondernemers, communities, echt alles en iedereen heeft een verhaal, een skill of een passie. Die skills, passies en verhalen mogen gezien en gehoord worden! Vanuit die gedachte heeft Amber haar bedrijf opgezet en is ze zich na wat interim opdrachten 100% gaan focussen op PR en Personal Branding.

Amber heeft inmiddels jarenlange marketingervaring in de media, retail, FMCG en de logistieke en IT-sector. Dankzij mooie werkgevers en klanten heeft ze veel mooie Internationale marketingtrajecten mogen doen, zoals Europese productlanceringen of 360-merkactivaties in de Benelux en zelfs China, evenals lokale en nationale marketingcampagnes.

Het leggen van verbanden om kansen en te gekke pr-campagnes te creëren is voor Amber het allerleukste om te doen. Ze zorgt ervoor dat doelgroepen worden bereikt en dat er een band, misschien zelfs een liefde, ontstaat tussen jou, het merk en jouw klanten. Touch their hearts and drive behaviour 😉

Daarom kan Amber het ook niet laten als ze kansen ziet om belevingen en win-winsituaties te creëren voor anderen, om dat te stimuleren en te realiseren. Vandaar ook haar diensten PR, Personal Branding en Business Coaching, want ze doet zoveel meer dan alleen PR voor bedrijven en personen.
Wil je meer weten? Kijk dan even op haar website of LinkedInprofiel.