Skip to main content
Community voor vrouwelijke professionals |  info@goodplace2work.comElektroweg 11-Z  |  3051 NB Rotterdam  |  010 - 422 21 78

Hoe krijg ik de juiste focus?

Je bent al een tijdje ondernemer, maar nog niet daar waar jij jezelf graag gezien had. Met alles wat er op je afkomt, vind jij het moeilijk om jouw focus te houden.

Het ondernemen bevalt je goed en er zijn momenten dat je denkt ‘dit gaat de goede kant uit’. Alleen daar staat tegenover dat je jezelf soms ook afvraagt waar je aan begonnen bent.

Altijd weer in je eentje de juiste beslissingen nemen, valt meer tegen dan je had verwacht. Familie en vrienden geven je graag advies, maar het is niet de steun die je zoekt in het zetten van nieuwe stappen op jouw ondernemerspad.

Sneller groeien

Onderzoek wijst uit dat ondernemers met een mentor sneller groeien. Vaak weet je namelijk zelf al het antwoord, maar helpt een professionele partner jou met het allemaal goed op een rijtje te zetten.

Zelf ben ik mijn onderneming ook begonnen met een ervaren mentor aan mijn zijde. Met hem kon ik de vraagstukken die ik had goed doorspreken. De antwoorden had ik meestal zelf ook, maar met zijn grote ervaring, kon ik mijn antwoorden ook toetsen aan de haalbaarheid ervan en hierdoor sneller de juiste stappen zetten.

Regelmatig betrap ik mij erop dat zijn adviezen mij tot op de dag van vandaag steun bieden in de keuzes die ik maak.

Intussen heb ik zelf al vele ondernemerskilometers achter de kiezen en met mijn ervaringen en vaardigheden uit mijn 18 jarige loopbaan bij Unilever, ben ik zelf ook die mentor voor andere vrouwelijke ondernemers in mijn omgeving.

"Noëlla weet naar boven te halen wat net onder de oppervlakte zit, zodat je steeds weer nieuwe stappen kunt zetten. Dit doet Noëlla op een even plezierige als integere manier. Haar kordate aanpak draagt er zeker toe bij dat je ook in meteen actie komt." - Sjoukje Binsma

Zoek jij een mentor die jou verder kan helpen op jouw ondernemerspad? Ik help je graag.

Als ondernemerscoach ben ik ‘all-in’. Dat wil zeggen dat ik me volledig committeer om je verder te helpen met al mijn ervaring, kennis en tools als ondernemer & coach.

Mijn aanpak is praktisch en aards en erop gericht dat jij zelf steeds nieuwe stappen blijft zetten.

Een coachingstraject met mij duurt minimaal 10 uur. De eerste sessie is een dagdeel van 4 uur en geeft jou de mogelijkheid om jouw ondernemersverhaal met de aandachtsgebieden voor te leggen, zodat ik de juiste vragen kan stellen. Daarna volgen er nog 4 losse sessies van 1,5 uur.

Afhankelijk van jouw behoefte en de voortgang die jij maakt kunnen er nog extra coaching afspraken worden gepland.

Jouw investering

Een traject van 10 uur is een investering van € 1250,- excl. btw voor niet leden en € 1120,- excl. btw voor leden (lidmaatschap is € 120,- per jaar).
Vervolgafspraken zijn per uur € 125,- excl btw voor niet leden en € 100,- excl. btw voor leden.

Heb je interesse dan maak ik graag een afspraak met jou voor een nadere kennismaking en kijken we samen hoe ik jou kan helpen. Neem hiervoor contact met mij op via info@goodplace2work.com of bel me op 010 4222178.

Warme groet,

Noëlla

 

1000 Resterende tekens