Skip to main content
Community voor vrouwelijke professionals |  info@goodplace2work.comElektroweg 11-Z  |  3051 NB Rotterdam  |  010 - 422 21 78

Hoe krijg ik nieuwe klanten?

Ondernemen vraagt dat je continu bezig bent met je acquisitie. Ervaren ondernemers weten het. Ze nemen allerlei stappen om nieuwe klanten te vinden.

De eerste klant(en) kwamen misschien makkelijk op je pad. Je kijkt ernaar uit om nog meer nieuwe klanten te vinden, die jij graag wilt helpen met jouw kennis & kunde. Maar al snel besef je dat klanten krijgen andere vaardigheden van jou vraagt en dat is soms wat ongemakkelijker dan je dacht. Intussen vraag je jezelf steeds vaker af: 'Gaat dit me wel gaat lukken?'

Zo werk je het ene moment met veel enthousiasme en focus aan je onderneming en voel je jezelf op het andere moment ineens onzeker. Zitten de mensen wel te wachten op wat je te bieden hebt? Waarom wilde je ook al weer zo graag gaan ondernemen?

Je hebt het gevoel dat ondernemers in jouw omgeving vaak veel beter weten wat ze moeten doen en krijgen ook nog eens meer resultaat van hun acties.

Wees gerust, je bent niet alleen. Ik ontmoet regelmatig vrouwelijke ondernemers die worstelen met het vinden van nieuwe klanten. Ze zijn net zoals jij goed in hun vak, maar als het aankomt op zichzelf te verkopen, dan komt het oncomfortabele gevoel naar boven, waar ze zich geen raad mee weten.

Wat doe je dan?

Ervaren ondernemers weten het. Er zijn 3 mogelijkheden:

  1. Je blijft een beetje aanrommelen terwijl de onzekerheid steeds groter wordt en je steeds minder buiten je comfortzone komt.
  2. Je blijft het proberen en steeds weer als je valt, sta je op en stof jezelf af en gaat er weer voor.
  3. Je zoekt hulp bij een ondernemerscoach die begrijpt wat jouw valkuilen zijn en weet wat nodig is om je weer stappen te laten zetten.

Het verschil tussen de opties is dat je in het eerste geval, steeds minder vertrouwen krijgt in jezelf. Je bent vooral bezig om jezelf te veroordelen voor alles wat je niet hebt gedaan. 

De tweede optie is het lange pad en als je de tijd hebt en snel leert van wat niet werkt, terwijl je energie overhoudt om weer opnieuw aan de slag te gaan. De laatste optie is om professionele hulp te zoeken. Misschien aarzel je, want waarom nu geld uitgeven terwijl je (bijna) geen klanten hebt? 

Ik begrijp je

Maar je hebt wel een keuze te maken als je van jouw onderneming wil rondkomen. Anders blijf je worstelen en dat vind ik oprecht jammer, want je bent met een goede reden voor jezelf begonnen. Jij hebt echt iets moois te bieden en wat als klanten dat niet kunnen ervaren?

Hulp zoeken is een investering in jezelf en een goede investering betaalt zich achteraf altijd terug. 

Dus als jij hulp wilt bij het vinden van klanten, dan help ik jou graag daarbij. Net zoals al die andere vrouwelijke ondernemers die ik heb begeleid in hun ondernemerschap.

Ondernemerscoaching

Als ondernemerscoach ben ik ‘all-in’. Dat wil zeggen dat ik me volledig committeer om je verder te helpen met al mijn ervaring, kennis en tools als ondernemer & coach.

Mijn aanpak is praktisch en aards en erop gericht dat jij zelf steeds nieuwe stappen blijft zetten. Jij doet het werk en dat kan ook niet anders.

Een coachingstraject met mij start bij 10 uur. De eerste sessies zijn 2 x 2 uur en helpt je om jouw ondernemersverhaal goed in kaart te brengen met alle positieve en negatieve aandachtsgebieden. Daarna volgen er nog 6 losse sessies van 1 uur.

Afhankelijk van de behoefte en de voortgang kunnen er na afloop van het traject nog extra coaching afspraken worden gepland.

Wat levert het jou op?

In plaats van dat ik je dat vertel, laat ik liever mijn klanten vertellen wat het ze heeft opgeleverd.

Noëlla is al ruim twee jaar mijn businesscoach en is voor mij onmisbaar geworden. Wat een topmens. Ze is voor mij een rots in de branding die altijd klaar staat met adviezen, een luisterend oor en haar eerlijke mening. Ze geeft me snel inzichten door het stellen van de juiste vragen en heeft me geholpen om sterker te worden als ondernemer. Rianne Daggenvoorde HR@Heart

Ik heb Noëlla leren kennen als zeer prettige, kundige en praktische coach. Ze stelt goede persoonlijke en commerciële vragen. Ze geeft je het zetje in de rug om met lef en vertrouwen het ondernemerschap aan te gaan. Ze wil vrouwelijke ondernemers echt verder brengen. Debby Wezelenburg Feng Shui

Noëlla is een warm mens. Een 'geef-mens'. Maar ook zakelijk, ervaren en niet bang om je een figuurlijke schop onder je kont te geven, of goed te zeggen waar het op staat. Richt Jildou Boersma

Meer referenties vind je op mijn LinkedIn profiel

Jouw investering
Een traject van 10 uur is een investering van € 1250,- excl. btw voor niet leden en € 1120,- excl. btw voor leden (lidmaatschap is € 120,- per jaar). Vervolgafspraken zijn per uur € 125,- excl btw voor niet leden en € 100,- excl. btw voor leden.

Heb je interesse dan maak ik graag een afspraak met jou voor een nadere kennismaking en kijken we samen hoe ik jou kan helpen. Neem hiervoor contact met mij op via info@goodplace2work.com of bel me op 010 4222178.

Warme groet,

Noëlla 

1000 Resterende tekens