Skip to main content
Community voor vrouwelijke professionals |  info@goodplace2work.comElektroweg 11-Z  |  3051 NB Rotterdam  |  010 - 422 21 78

‘Chef onmogelijke projecten’   Ervaren verander- en projectmanager

Als bedrijfskundige en ervaren verander- en projectmanager begeleid ik teams om succesvoller, professioneler, klantgerichter en met meer plezier en energie zowel in- als extern samen te werken.

Mijn werkwijze is co-creatief en pragmatische en leidt tot duurzame verbeteringen. Ik verbind medewerkers met elkaar door ze samen hun droomafdeling te laten ontwerpen en realiseren, waarbij ieders kwaliteiten worden ingezet. Daarnaast word ik regelmatig inschakeld als 'chef onmogelijke projecten' om vraagstukken waar niemand z’n vingers aan wil branden, verantwoordelijk voor voelt of tijd voor heeft, op te lossen. Bijvoorbeeld wanneer een samenwerking met externe partijen of tussen afdelingen niet van de grond komt, (afdelingsoverschrijdende) processen vastlopen, klanten en collega’s ontevreden zijn of deadlines regelmatig overschreden worden.

Inspirerende en energiegevende trajecten voor alle betrokkenen, waarin ik gebruik maak van de kennis en ervaring die ik in binnen- en buitenlandse organisaties in verschillende branches heb opgedaan. Dergelijke opdrachten verzorg ik voor organisaties in de zakelijke dienstverlening, waarbij ik zowel professionals, als ondersteunende afdelingen begeleid. Op interim- of projectbasis, voor één of meerdere dagen per week.

Mijn opdrachtgevers waarderen mijn pragmatische aanpak en natuurlijke manier waarop ik mensen in beweging krijg. Ik vang signalen op uit de groep en speel in op de behoeften en ideeën van de medewerkers terwijl tegelijkertijd de teamdoelstelling leidend blijven. In mijn aanpak maak ik gebruik van diverse methoden en heb ervaring met zelfsturende teams. Met als resultaat duidelijke processen, taak- en rolverdelingen, betere samenwerking, tevreden medewerkers en klanten, meer omzet en minder uitval en herstelwerkzaamheden.