Skip to main content
Community voor vrouwelijke professionals |  info@goodplace2work.comElektroweg 11-Z  |  3051 NB Rotterdam  |  010 - 422 21 78

Orthomoleculair therapeut/eigenaar van Your Healthy Balance

Your Healthy Balance - Aan het stuur van jouw gezonde balans
Alles in en om ons lichaam werkt nauw met elkaar samen.

Als alles klopt en onze leefomgeving, de verschillende lichamelijke en emotioneel geestelijke processen zijn in balans, voelen we ons vitaal en leiden we een prettig en onbezorgd leven. Bij veel mensen is dit evenwicht verstoord. De oorzaak? Dat kan van alles zijn. Een gejaagd leven, de druk om te presteren, ongezond eten, bewegingsarmoede, onvoldoende rust en ontspanning zijn veel voorkomende voorbeelden. Oververmoeidheid, concentratieproblemen en gezondheidsklachten zijn het (directe) gevolg. Wat kun je hier aan doen? De juiste balans (her)vinden in voeding, beweging, slaap, aanvaardbare stress en ontspanning.

Ik help met de zoektocht naar de echte oorzaken achter de gezondheidsklachten en -vragen. Als orthomoleculair therapeut kijk ik daarbij naar de mens als geheel, in nauwe samenhang met de omgeving. Ik maak mensen bewust van de belangrijke rol die ze daarin zelf spelen: gezondheid is niet maakbaar, wel stuurbaar. Samen werken aan de optimale gezonde balans. Your Healthy Balance is de toegewijde praktijk voor orthomoleculaire therapie: praktisch, betrokken, kundig, positief en oprecht.

Van een brede blik naar focus op jouw gezondheid
Ik geloof in een brede kijk op gezondheid. Een holistische blik die gedreven wordt door een ingewikkelde uitwisseling tussen onze genetische opmaak, onze leefstijl en onze leefomgeving. Als orthomoleculaire therapeut ben ik opgeleid om naar de mens te kijken vanuit dit groter geheel en zet ik mijn kennis in om jouw persoonlijke gezondheidsbalans op te maken. Maatwerk met concrete handvatten om tot verbetering te komen. Zowel preventief als curatief.

Wat drijft mij?
Vanaf de start van mijn eigen ontdekkingsreis ben ik gegrepen door gezondheid en wat daar allemaal bij komt kijken. Dat startte in 2017 en sindsdien ben ik er dagelijks mee bezig. Het liefst zou ik mijn kennis van de daken schreeuwen. Waarom? Omdat ik vind dat deze inzichten een heel andere blik werpen op gezondheid en de rol die wij daar zelf in hebben te nemen. Een mindset die opgeteld tot een gezondere wereld leidt.
Ik zie het dan ook als mijn missie om zoveel mogelijk mensen bewust te maken van de invloed die zij zelf kunnen uitoefenen op een gezond(er) leven. Vanuit de eigen regie werken aan een gezonde balans. En dat wordt mijn bijdrage aan een gezondere wereld.