Skip to main content
Community voor vrouwelijke professionals |  info@goodplace2work.comElektroweg 11-Z  |  3051 NB Rotterdam  |  010 - 422 21 78

Coach Mens & Organisatie

Practitioner Post Traumatische Groei || Maakt TRAUMA bespreekbaar || MBA - De impact van trauma op het functioneren van medewerkers en de rol van leiderschap

Mens
Soms heb je in je leven iemand nodig waar je mee kunt praten, die je richting en inzicht geeft en als het nodig is een spiegel voorhoudt. Iemand die zonder oordeel met oprechte en onverdeelde aandacht naar je luistert, je potentieel ziet en je doet beseffen dat je er mag zijn, precies zoals je bent. Graag loop ik een tijdje met je mee zodat jij realiseert dat je een krachtig en mooi mens bent en alles in je hebt om met alle gebeurtenissen, waar je in leven mee geconfronteerd wordt, om te gaan.

Organisatie
Werk en privé zijn met elkaar verbonden dus als er thuis iets ingrijpends gebeurt ben je er onvermijdelijk op je werk ook mee bezig. Ik adviseer organisaties zodat zij de impact van ingrijpende gebeurtenissen op het functioneren erkennen, herkennen en kunnen hanteren.

Concreet:

Kennis delen en bewustzijn creëren onder alle medewerkers
Trainen en begeleiden HR & Managers
Coachen medewerkers
Wie ben ik?
Het fundament van het leven is voor mij liefde; voor mijzelf en voor anderen. Mijn intentie is altijd om het beste met iemand voor te hebben, attent te zijn en de ander met respect te bejegenen. Zo wil ik zelf ook graag behandeld worden. Ik waardeer stilte omdat ik merk dat in de ruimte die dan ontstaat veel meer aanwezig is dan woorden kunnen bieden. Ook geloof ik in openheid; het delen van kennis, van zowel positieve als negatieve ervaringen en het bespreekbaar maken van lastige dingen. Ook al is dat niet altijd makkelijk, het uit de weg gaan is nog veel moeilijker. Bovendien geeft het anderen een podium om hun verhaal ook te delen, iets wat bevrijdend en soms zelfs helend werkt. Als laatste ben ik ervan overtuigd dat een mens alles in zich heeft om met alle gebeurtenissen, waar hij of zij in leven mee geconfronteerd wordt, om te gaan. Ook de ingrijpende. Mensen hebben zoveel ge- en ongekend potentieel en zijn veel krachtiger dan zij zelf beseffen, de kunst is om dat te kunnen zien.