Flexwerkplek vrouwelijke professionals |  Elektroweg 11-Z  |  3051 NB Rotterdam  |  010 - 422 21 78

Esther Janssen van Wij van 010

Esther Janssen van Wij van 010: Sinds een tijdje heb ik mijn flexibele werkplek bij Good Place 2 Work. De ene keer ben ik er vaker, en wat langer, dan de andere keer. Afhankelijk van mijn opdrachtgevers. Daardoor heb ik wat langer de tijd nodig gehad om te wennen en me ‘thuis te voelen’. Dat geldt ongetwijfeld ook andersom ;-).

Vraag je me nu naar Good Place 2 Work, dan zijn de eerste woorden die in me opkomen: een warm bad, sfeervol, gevoel van collega’s hebben (!), dynamiek, open armen, een lach en een traan, prettige werkplek, heerlijke lunch, voldoende inspiratie, leerzame intervisie en –niet onbelangrijk- een heerlijke koffie verkeerd met chocoladekoekje.

Een pluim aan het team en natuurlijk aan Noëlla die dit initiatief ruim vijf jaar terug is gestart en ook steeds maar weer tijd maakt om iedere GoodPlacer verder op weg te helpen met haar business.

Hier vind je Good Place 2 Work

Wij zijn gevestigd op de tweede etage van het EBC gebouw (geen lift). Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe nabijheid van het pand. Als je bij ons een afspraak hebt, check dan eerst deze vragen van het RIVM pdf20200529_triage_bezoeker.pdf