Flexwerkplek vrouwelijke professionals |  Elektroweg 11-Z  |  3051 NB Rotterdam  |  010 - 422 21 78
Missie Noëlla de Jager
Dat is mijn motto sinds ik in 2010 startte met Good Place 2 Work.
Ik ben een vrouw met een missie. Een missie om vrouwelijk ondernemerschap op een hoger niveau te brengen. Wat is dat een hoger platform? Voor mij gaat het over
  • Grotere zichtbaarheid van vrouwelijke ondernemers
  • Het sneller en verder doorgroeien van de ondernemingen van vrouwelijke ondernemers
  • Financiële onafhankelijkheid bevorderen doordat vrouwen zich sterker positioneren met hun onderneming
  • Verbinding tussen vrouwelijke ondernemers onderling, zodat we van elkaar leren en elkaar ondersteunen om verder te groeien
  • De wereld een stukje mooier maker met meer vrouwelijk ondernemerschap, waarbij het sociale rendement meer gewaardeerd wordt.

Ik geloof in de talenten en kwaliteiten van vrouwelijke professionals. Persoonlijk zie ik vaak hoe vrouwen zich vaak kleiner maken dan nodig is.

Als meer vrouwen financieel onafhankelijk zijn, dan is dat goed voor onze gezinnen en daarmee de samenleving. Armoede is wereldwijd het grootst onder (alleenstaande) vrouwen.

Vrouwelijk ondernemerschap gaat vaak ook over meer dan alleen winst maken. Het gaat over een duurzame bijdrage leveren aan onze samenleving en onze toekomst.

Als scheikundig technoloog geloof ik in een gezond evenwicht tussen financiële en sociale doelen. Dit evenwicht is al lange tijd in het voordeel van het financieel rendement. Voor mij zijn vrouwelijke ondernemers dé katalysatoren om hierin weer een gezonde balans te brengen.

Ik geloof in stappen zetten. Elke dag weer een kleine stap vooruit. Want: als je het vandaag net even anders doet dan gisteren, zal morgen nooit hetzelfde zijn.

Wil je meer weten over hoe ik mijn missie in praktijk breng? Neem contact met me op.

Warme groet,

Noëlla

Hier vind je Good Place 2 Work

Wij zijn gevestigd op de tweede etage van het EBC gebouw (geen lift). Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe nabijheid van het pand. Als je bij ons een afspraak hebt, check dan eerst deze vragen van het RIVM pdf20200529_triage_bezoeker.pdf