Flexwerkplek vrouwelijke professionals |  Elektroweg 11-Z  |  3051 NB Rotterdam  |  010 - 422 21 78

Het team van Good Place 2 Work

Herma van Boven

Herma van Boven

Met een uitgebreide trackrecord in de culturele sector en mijn eigen bedrijf Beetje bij Beetje ben ik terecht gekomen bij Good Place 2 Work. Een voor mij bijzondere plek waar ik veel vrouwen ontmoet. Vrouwen met een eigen business en met de ambitie te willen groeien. Vrouwen die elkaars kennis en kunde gebruiken om verder te komen. Dat leidt tot een spannende dynamiek die bijzonder inspirerend werkt.

Noëlla de Jager

Noëlla de Jager

Van oorsprong Scheikundig Technoloog, maar na een loopbaan van 18 jaar in het bedrijfsleven ben ik voor het ondernemerschap gegaan. Ik zit in mijn sweetspot doordat ik elke dag weer vrouwen mag ondersteunen hun ondernemerschap te versterken. Dat doe ik door ze met elkaar te verbinden en ze te inspireren elkaar te helpen om te groeien met hun bedrijf en als persoon. Elke dag is voor mij een feestje. 

Felice de Man

Felice de Man

Naast mijn studie in Liberal Arts and Sciences aan het Eramus University College, werk ik op dinsdagen bij GP2W. Een hele fijne en inspirerende werkplek. Ik major in Business en volg een minor in Journalistiek. Dit is een interessante combinatie waarbij ik leer om best kritisch na te denken.

 

Hier vind je Good Place 2 Work

Wij zijn gevestigd op de tweede etage van het EBC gebouw (geen lift). Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe nabijheid van het pand. De parkeerzone is 800 en er is een automaat aan het begin van de Elektroweg bij de Ceintuurbaan en halverwege de Juliana van Stolberglaan. Voor bezoek houden wij ons aan de geldende regels van het RIVM.