Flexwerkplek vrouwelijke professionals |  Elektroweg 11-Z  |  3051 NB Rotterdam  |  010 - 422 21 78
Petra van der Veer Stills

Expositie Petra van der Veer

Stills

De beelden van Petra van der Veer (Rotterdam, 1969) tonen werelden waarin gebeurtenissen plaatsvinden. Kleine verstilde scenes, als brandpunt van een groter -onzichtbaar- geheel.

Door middel van licht, locatie en regie creëert zij een fictieve wereld die bij de kijker een emotie oproept. Het zijn filmische beelden waarin verhalen worden verteld. Symboliek maar zeker ook realistische elementen zijn met elkaar verbonden. Petra wordt geïnspireerd door films maar ook alledaagse gebeurtenissen gebruikt zij voor haar beelden. In december 2009 studeerde zij cum laude af aan de Fotoacademie.

Meer informatie op de website www.petravanderveer.nl

 

Gravatar
Mirek
Dit is test 2 met nep e-mailadres
0
Gravatar
Mirek
Dit is een test
1

1000 Resterende tekens


Expositie Petra van der Veer

Stills

De beelden van Petra van der Veer (Rotterdam, 1969) tonen werelden waarin gebeurtenissen plaatsvinden. Kleine verstilde scenes, als brandpunt van een groter -onzichtbaar- geheel.

Lees verder

Expositie-Remco Smith

Remco Smith is zelfstandig advocaat onder de naam Fundament Advocatuur B.V. en heeft zijn kantoor in het Elektro Business Centre, op dezelfde verdieping als Good Place 2 Work.

Lees verder

Expositie Daphne Jaspars

Mijn passie voor (grafische) vormgeving en fotografie, komen samen in mijn papiersnijwerken. Foto's vormen de basis van de portretten, maar ook van de abstractere werken die ik maak. In 2015 stuitte ik op deze vorm van beeld creëren en heb het snijden me inmiddels aardig eigen gemaakt.

Lees verder

Expositie - Sonia van der Klift

Schilderijen Sonia van der Klift ( 31-01-1948, den Haag)

Na haar opleiding aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten te  den Haag  studeerde ze aan “de Wervel”, opleiding tot kunstzinnig therapeut in  Driebergen.

Lees verder

Expositie - Bernard van Woerkom

“Fotografie leert je goed te kijken”

Saul Leiter, fotograaf

“De kracht van beroeren en ontroeren is erg eigen aan fotografie”
Evert Hermans, NRC

Sinds 15 jaar ben ik een gepassioneerd fotograaf.

Lees verder

Expositie - Fleur Menke

Sfeer, stijl en beleving zijn elementen die steeds belangrijker worden. Immers .. waar gewerkt wordt, wordt ook geleefd.

Bij Good Place 2 Work kreeg ik direct bij binnenkomst een warm gevoel door de plezierige ontvangst en mooie inrichting. Een bijzonder leuke locatie om mijn bloemdecoraties aan te bieden.

Lees verder

Expositie - Marian Lems

Op de foto's, zowel analoog als digitaal zijn diverse onderwerpen belicht. Architectuur, licht, schaduw, reflexies, verval. De beelden zijn niet in scene gezet of gemanipuleerd.

Lees verder

Expositie Marina Radius

Het werk van Marina Radius (1953) bestaat voornamelijk uit olieverfschilderijen.

Daarnaast maakt zij ook beelden in brons en steen. Zowel in de schilderijen als beelden is een grote mate van verfijning terug te zien. De oude meesters uit de Renaissance maar ook de schilders en beeldhouwers uit de 19e eeuw zijn voor Marina een bron van inspiratie.

Lees verder

Hier vind je Good Place 2 Work

Wij zijn gevestigd op de tweede etage van het EBC gebouw (geen lift). Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe nabijheid van het pand. De parkeerzone is 800 en er is een automaat aan het begin van de Elektroweg bij de Ceintuurbaan en halverwege de Juliana van Stolberglaan. Voor bezoek houden wij ons aan de geldende regels van het RIVM.