Skip to main content
Community voor vrouwelijke professionals |  info@goodplace2work.comElektroweg 11-Z  |  3051 NB Rotterdam  |  010 - 422 21 78

Mastermindgroepen voor zzp’ers

Als ondernemerscoach help ik zelfstandig ondernemers met een hoofd vol gave ideeën om stap voor stap focus en structuur in hun werk aan te brengen. Zodat ze een helder stappenplan hebben en rust in hun hoofd en in hun bedrijf.

En ze met een duidelijke ondernemerskoers en vanuit eigenheid klanten aantrekken die bij hen passen.

Veel ondernemers willen wel structuur in hun ideeën, maar voelen tegelijkertijd ook weerstand. Ze zijn bang dat structuur hen beperkt, in hun creativiteit en vrijheid. Vandaar dat ik het belangrijk vind om samen op zoek te gaan naar een structuur die bij jou en jouw bedrijf past. Zodat je wel een heldere koers en concrete doelen hebt, zonder dat het je beperkt en benauwt.

Ik geloof enorm in de kracht van samen ondernemen. Juist ook als zelfstandig ondernemer! Sinds ik heb ervaren dat ik grote groeistappen zet door te sparren met andere ondernemers kan ik niet meer zonder business buddy’s. Gelijkgestemde ondernemers die mij motiveren en scherp houden op mijn doelen. Dat gun ik andere ondernemers ook, en daarom organiseer ik mastermindgroepen voor zzp’ers: Koerskracht. In mastermindgroep Koerskracht vind je die steun en gelijkstemde ondernemers. Zij herkennen waar jij tegenaan loopt, houden je scherp en inspireren. Waardoor jij groeistappen zet en op een manier die bij jou past jouw doelen bereikt.

Naast Koerskracht organiseer ik zakelijk jaarplan en vision board workshops. Ook kun je elke eerste dinsdag van de maand bij mij aan de eettafel komen co-werken tijdens het Huiskamerkantoor.