Skip to main content
Community voor vrouwelijke professionals |  info@goodplace2work.comElektroweg 11-Z  |  3051 NB Rotterdam  |  010 - 422 21 78

Teamlid Good Place 2 Work

Naast mijn studie in Liberal Arts and Sciences aan het Eramus University College, werk ik op dinsdagen bij GP2W. Een hele fijne en inspirerende werkplek.

Ik major in Business en volg een minor in Journalistiek. Dit is een interessante combinatie waarbij ik leer om best kritisch na te denken.

Als geboren en getogen Rotterdammer houd ik van mijn stad, maar ik ga ook graag op reis. Vorig jaar studeerde ik een semester in Barcelona, waar ik ondere andere mijn Spaans verbeterde, vakken volgde over ondernemerschap en de Spaanse cultuur als local beleefde. Aangezien ik een internationale studie doe kom ik veel in contact met nieuwe en andere ideeen. Dit inspireert mij en ik voer graag open gesprekken.

Samen met een vriendin host ik een podcast op Spotify: The Discussion Phase. Daarin gaan we het gesprek aan over allerlei onderwerpen gerelateerd aan onze studietijd. We maken zware onderwerpen op een luchtige manier bespreekbaar en we delen onze ervaringen en hopen daarmee anderen te helpen. Ik geniet van dit project!

Ik houd van yoga en speel graag tennis. Ook vind ik het leuk om creatief bezig te zijn met bijvoorbeeld aquarel of keramiek.

Hopelijk zie ik je binnenkort bij Good Place 2 Work :)