Flexwerkplek vrouwelijke professionals |  Elektroweg 11-Z  |  3051 NB Rotterdam  |  010 - 422 21 78
Startende ondernemer aan het werk

Als je besluit om te starten als ondernemer komt er veel op je af. Informatie over hoe je dit het beste doet is er in overvloed, maar wat voor jou werkt, kan alleen jijzelf uitvinden. 

Bij Good Place 2 Work hebben ondernemers die net zijn gestart of soms al weer die startersfase uit zijn. Ook die ervaren ondernemers die inmiddels al lange tijd meelopen, vind je in onze community van vrouwelijke professionals. En dat we van elkaar leren is een gegeven, want dat is waar onze community om draait. Eigen kennis en ervaringen delen en samen verder groeien.

Speciaal voor startende ondernemers hebben we de mogelijkheden ter ondersteuning van het ondernemerschap:

 • Kennissessies om ondernemerschapsvaardigheden te bevorderen
 • Intervisies voor acquisitie 

En niet te vergeten 1 op 1 coaching door Noëlla. Haar popcorn principe 'we steken energie in elkaar en knallen met z'n allen de pan uit' is leidend voor de community die over de afgelopen 10 jaar is gegroeid met mooie ondernemers en ondernemingen. 

Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden om als ondernemer te starten bij Good Place 2 Work? Neem contact op voor een kennismaking of bel 010 4222178 en maak een afspraak.

Meer weten over de verschillende mogelijkheden voor ondersteuning? Lees hieronder meer.

Kennissessies

Bij Good Place 2 Work wordden er elke maand voor Kennissessies georganiseerd om de leden van de community te ondersteunen in hun ondernemerschap. Thema's zijn onder andere:

 • Acquisitie (verkoopgesprek, klanten vinden)
 • Zichtbaarheid (online, offline)
 • SEO voor jouw website
 • Onderhandelen
 • Social Media (LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram etc.)
 • Effectief communiceren

De Kennissessies zijn exclusief voor leden van Good Place 2 Work en deelname gaat via de werkbundels. Nieuwsgierig naar Good Place 2 Work en wil je een keer meedoen aan een Kennissessie? Meld je aan voor een proefwerkdag in combinatie met de Kennissessies en ontdek of onze community jou verder kan helpen in jouw ondernemerschap. 

Meer informatie over de eerstvolgende Kennissessie. Stuur een e-mail of bel 010 422178 en wij informeren je graag over de eerstvolgende datum en thema van de Kennissessie.

Intervisie voor acquisitie

Dat acquisitie vaak het grootste struikelblok voor (startende) ondernemers is, weet elke ervaren ondernemer. Dat samen werken aan je eigen acquistie helpt bij het zetten van de juiste stappen, weten wij bij Good Place 2 Work. Daarom faciliteren wij intervisiegroepen waarin de deelnemers elkaar bijstaan in hun acquisitie.

Elke 2 weken ontmoeten zij elkaar bij ons op kantoor. Met een eenvoudige structuur waarbij met elkaar gekeken wordt wat je de afgelopen weken hebt gedaan, wat je de komende weken wil doen en waarbij je hulp nodig hebt, komt elke ondernemer aan bod. Het resultaat is dat je weer met energie en vertrouwen met je eigen acquisitie aan de slag gaat.

Deelname aan de intervisiegroepen loopt ook via de werkbundels en exclusief voor leden van Good Place 2 Work.  

Ondernemerscoaching door Noëlla

'Je kunt het'

Het is mijn persoonlijke mantra en als ondernemerscoach ben ik ‘all-in’. Dat wil zeggen dat ik me volledig committeer om je te helpen met al mijn ervaring, kennis en tools als ondernemer & coach.

Mijn aanpak is praktisch en aards en erop gericht dat jij zelf steeds nieuwe stappen blijft zetten, want 'Jij kunt het'. Jij weet waar het moeilijk wordt en ik help je ontdekken hoe je door jouw worstelingen een nieuwe groei als ondernemer maakt. Dat worstelingen bij het ondernemerschap horen, weet ik maar al te goed. Ik schreef er een boek over met eerlijke verhalen over mijn 10 jaar als ondernemer.

Er zijn coaches die werken met speciale programma's on- of offline. Dat is niet wat ik doe. Ik gebruik de Business Model Canvas methode, waarmee we jouw onderneming en alle kansen en valkuilen goed in kaart brengen. Vervolgens begeleid ik je op de vervolgstappen die jij zet in jouw ondernemerschap. Het basis coachingstraject is 10 uur en jouw investering is € 1.120,- excl. btw als je ook lid wordt van Good Place 2 Work. Wil je niet lid worden en wel door mij gecoacht worden, dan is een traject van 10 uur € 1.250,- excl. btw. 

Ik coach niet iedereen. Daarom maak ik ook graag eerst kennis met je om te ontdekken of de chemie tussen ons klopt. Je kan ook niet anders verwachten van een Chemisch Ingenieur uit Delft ;-).

Heb je interesse stuur mij een e-mail of bel me op 010 4222178 en dan plannen we snel een afspraak.

Warme groet,

Noëlla

 

 

 

 

 • Evita Amstelveen-Kemper
  Good Place 2 Work is meer dan alleen maar een flexibele werk voor vrouwelijke ondernemers. Door het maandelijks organiseren van thematische kennissessies deelt Noëlla haar jarenlange kennis en ervaring met haar leden om hun ondernemerskwaliteiten naar een hoger plan te ontwikkelen. Voor mij persoonlijk is de toegevoegde waarde van deze kennissessies dat ik als onderneemster het lef en durf heb om praktische en concrete stappen te nemen om mijn business verder te laten groeien en door niets te laten belemmeren. Tijdens de kennissessies leren en delen wij als collega-ondernemers onze ervaringen met elkaar, en stimuleert en motiveert Noëlla ons als ondernemers.

 • Debby Weezelenburg
  De kennissessies onder leiding van oprichter en inspirator Noëlla zorgen dat je je verder ontwikkelt in het ondernemerschap. Met actuele onderwerpen waarbij een goede balans is tussen diepgang in informatie en praktisch aan de slag gaan met een thema. Door het uitwisselen van ervaringen met de deelneemsters in deze sessies vindt een vruchtbare kennisbestuiving plaats. Noëlla geeft je daarbij altijd net het zetje om een uitdaging in jouw ondernemerschap aan te gaan en je daarin te stimuleren.

Hier vind je
Good Place 2 Work

Wij zijn gevestigd op de tweede etage van het EBC gebouw. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe nabijheid van het pand.