Flexwerkplek vrouwelijke professionals |  Elektroweg 11-Z  |  3051 NB Rotterdam  |  010 - 422 21 78
Startende ondernemer aan het werk

‘We gaan niet met je door. Het voelt voor ons niet goed om met je in zee te gaan’.

De reactie die ik op mijn allereerste onderhandeling als startende ondernemer kreeg deed pijn. Mijn onderneming zag ik al stranden nog voordat ik goed begonnen was.

Het was oktober 2009 en ik was druk met de voorbereidingen voor Good Place 2 Work. Hiervoor had ik natuurlijk een kantoor nodig. Nog voordat ik me had ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, kreeg ik de kans om in een mooi historisch pand te starten. Na meerdere goede gesprekken met de eigenaren, was de huurovereenkomst de laatste horde die ik nog moest nemen. Vol vertrouwen ging ik mijn eerste onderhandeling met de toekomstige huisbazen in. Niet veel later strandde de onderhandeling en had ik alleen nog maar een mooi ondernemersplan op papier.

Het was mijn eerste grote worsteling als ondernemer en zeker niet mijn laatste. In mijn boek ‘Over leven als Ondernemer’ vertel ik over mijn worstelingen in de eerste 10 jaar van mijn ondernemerschap. Het zijn deze worstelingen die mij sterker hebben gemaakt als ondernemer.

Dat mijn worstelingen niet uniek zijn, weet ik maar al te goed. In onze community zie ik vrouwelijke ondernemers regelmatig worstelen op vergelijkbare thema’s. Je herkent vast de worstelingen zoals het vinden van nieuwe klanten, het gebrek aan focus of het niet durven kiezen.

Maar dat we met dezelfde issues worstelen wil niet zeggen dat jij en ik er op dezelfde manier mee omgaan. De beloftes van ‘In 10 stappen succesvol ondernemen’ doe ik dan ook niet als ondernemerscoach. De 10 stappen zijn oké, maar tussen die stappen zitten tig kleine stappen die alleen jij kan zetten. Jij weet namelijk waar het moeilijk voor je wordt én waar je hulp kan gebruiken.

Vrouwelijk ondernemerschap naar een hoger niveau brengen, dat is al sinds de start van Good Place 2 Work mijn persoonlijke missie. Ik geloof dat vrouwelijke ondernemers een verschil kunnen maken. Als we vanuit onze persoonlijke kracht en professionaliteit durven te zeggen: ‘Hier ben ik'

Daarom ondersteun ik de vrouwen in onze community niet alleen met een flexwerkplek, maar ook met intervisies, kennissessies en mijn persoonlijke favoriet: ‘Ondernemerscoaching.’

Als ondernemer weet ik wat er nodig is om te groeien en obstakels te overkomen. Mijn kennis en ervaring uit mijn 18 jaar bij Unilever en als ondernemer zet ik voor de volle 100% in voor mijn rol als ondernemerscoach.

Mijn aanpak is praktisch en aards en erop gericht dat jij zelf steeds nieuwe stappen blijft zetten, want 'Jij kunt het'. Jij weet waar het moeilijk wordt en ik help je ontdekken hoe je door jouw worstelingen een nieuwe groei als ondernemer maakt. 

Ik gebruik de Business Model Canvas methode, waarmee we jouw onderneming en alle kansen en valkuilen goed in kaart brengen. Vervolgens begeleid ik je met de vervolgstappen die jij zet in jouw ondernemerschap. Het coachtraject duurt 10 uur en jouw investering is € 1.120,- excl. btw als je lid wordt van Good Place 2 Work. Wil je niet lid worden en wel door mij gecoacht worden, dan is een traject van 10 uur € 1.250,- excl. btw. 

Ik coach niet iedereen, want jij en ik weten nog niet of de chemie tussen ons klopt, maar dat kunnen we in een persoonlijk gesprek natuurlijk uitvinden. Je kan ook niet anders verwachten van een Chemisch Ingenieur uit Delft ;-).

Wil jij ook graag groeien en leren van je worstelingen als ondernemer? Stuur mij een e-mail of bel me op 010 4222178 en dan plannen we snel een afspraak.

Warme groet,

Noëlla

  • Evita Amstelveen-Kemper
    Good Place 2 Work is meer dan alleen maar een flexibele werk voor vrouwelijke ondernemers. Door het maandelijks organiseren van thematische kennissessies deelt Noëlla haar jarenlange kennis en ervaring met haar leden om hun ondernemerskwaliteiten naar een hoger plan te ontwikkelen. Voor mij persoonlijk is de toegevoegde waarde van deze kennissessies dat ik als onderneemster het lef en durf heb om praktische en concrete stappen te nemen om mijn business verder te laten groeien en door niets te laten belemmeren. Tijdens de kennissessies leren en delen wij als collega-ondernemers onze ervaringen met elkaar, en stimuleert en motiveert Noëlla ons als ondernemers.

  • Debby Weezelenburg
    De kennissessies onder leiding van oprichter en inspirator Noëlla zorgen dat je je verder ontwikkelt in het ondernemerschap. Met actuele onderwerpen waarbij een goede balans is tussen diepgang in informatie en praktisch aan de slag gaan met een thema. Door het uitwisselen van ervaringen met de deelneemsters in deze sessies vindt een vruchtbare kennisbestuiving plaats. Noëlla geeft je daarbij altijd net het zetje om een uitdaging in jouw ondernemerschap aan te gaan en je daarin te stimuleren.

Hier vind je Good Place 2 Work

Wij zijn gevestigd op de tweede etage van het EBC gebouw (geen lift). Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe nabijheid van het pand. Als je bij ons een afspraak hebt, check dan eerst deze vragen van het RIVM pdf20200529_triage_bezoeker.pdf