Flexwerkplek vrouwelijke professionals |  Elektroweg 11-Z  |  3051 NB Rotterdam  |  010 - 422 21 78
Startende ondernemer aan het werk

Als ondernemer starten

Als je besluit om te starten als ondernemer komt er veel op je af. Informatie over hoe je dit het beste doet is er in overvloed. Google maar eens op 'starten als ondernemer' en je krijgt een veelvoud van opties.

Zelf ben ik ook door het hele proces gegaan. Zo heb ik allerlei bijeenkomsten over starten als ondernemer bij de Kamer van Koophandel gevolgd en ben ik naar verschillende netwerkbijeenkomsten geweest. Daar heb ik veel van ogeleerd. Alleen als je jezelf afvraagt 'hoe nu verder?' dan ben je toch meer op jezelf aangewezen dan je misschien had gehoopt.

Speciaal voor vrouwen die willen starten als ondernemer vanuit een baan of na een periode van niet werken, organiseer ik een training, bestaande uit 4 modules, die helpt om als ondernemer te starten.

De 4 modules bestaan uit de volgende onderwerpen:

  1. Ondernemersplan - In de eerste module leer jij hoe de canvas van ‘Business Model You' werkt aan de hand van verschillende cases. Hiermee maak jij jouw ondernemersplan zichtbaar op één overzichtelijke A4. Hiermee krijg jij de inzichten die jij nodig hebt om jouw onderneming goed te starten.
  2. Ideale klant - Ondernemers vinden het vaak moeilijk om te kiezen wie ze gaan helpen met hun diensten/producten. Vooral omdat ze graag meerdere mensen of bedrijven willen helpen. In deze module bepaal je het profiel van jouw ideale klant. Wat de klant doet, denkt, ziet, nodig heeft en natuurlijk waar jij die klant kan vinden.
  3. Zichtbaarheid - Hoe zorg jij ervoor dat jouw klant jou gaat vinden? Op welke manier wil jij zichtbaar zijn en past dat bij de manier waarop de klant zoekt of jou gaat ontmoeten. Online via jouw website en social meida maar zeker ook offline. Ook de kracht van ambassadeurs in jouw netwerk spelen een belangrijke rol bij jouw zichtbaarheid. In deze module maak jij een plan over hoe jij zorg gaat dragen om gevonden te worden.
  4. Acquisitie - Acquisitie is meer dan het verkopen van jouw diensten en of producten. Acquisitie gaat over duurzame relaties bouwen met de juiste klanten. Zodat op lange termijn jouw business kan blijven bloeien en of groeien. In deze module bepaal jij hoe jij jouw acquisitie gaat inzetten op een manier die bij jou past en met een plan waarmee jij gelijk mee aan de slag kan.

Elke module bestaat uit een interactieve online les waar ik live in ga op het onderwerp en op de vragen van de deelnemers. De lessen duren ongeveer 1,5 uur en starten om 20.00u. Na elke les kan je aan de slag met de opdrachten voor jouw eigen onderneming. Jouw vragen kan je per e-mail stellen en hierop geef ik antwoord in de mail of de volgende les.

Aan het einde van de training heb jij een goed inzicht en een handig actiepan om van jouw onderneming een succes te maken. 

Heb jij interesse om te starten als ondernemer en al een goed idee waarmee? Dan is deze training heel geschikt voor jou. Het is laagdrempelig en je kan deze rustig vanuit huis volgen in de avonduren. De training legt het fundament van jouw onderneming en dat is een mooie basis om mee van start te gaan. 

Jouw investering

Het is mijn persoonlijke missie om vrouwelijk ondernemerschap op een hoger niveau te brengen. Daarom kost deze training slechts € 97,- excl. btw (€ 117,37 incl. btw). 

Nog niet ingeschreven bij de Kamer van Koophandel?

Bewaar de factuur van deze training om deze kosten op te voeren voor jouw onderneming en de btw terug te ontvangen.

De eerstvolgende training start op maandag 25 juni 2018. Vervolgdata voor deze training zijn maandag 2,9 en 16 juli. 

Aanmeldbutton

 

 

Hier vind je
Good Place 2 Work

Wij zijn gevestigd op de tweede etage van het EBC gebouw. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe nabijheid van het pand.