Flexwerkplek vrouwelijke professionals |  Elektroweg 11-Z  |  3051 NB Rotterdam  |  010 - 422 21 78

Mastermind ondernemen oktober-januari

Gefocust ondernemen met jouw persoonlijke routekaart

Hoeveel energie geeft het jou als je aan het einde van het jaar al goed op weg bent om serieus verder te groeien met jouw onderneming? Dat je met een duidelijke focus het jaar 2021 ingaat en de vruchten van jouw inspanningen plukt.

In deze Mastermind doe je dit niet alleen, maar samen met een kleine groep van 4 of 5 (max) ervaren ondernemers. Zij weten net zoals jij wat zij willen bereiken met hun onderneming. Niet de stappen die jij zet om je dichter bij je doel te komen, brengt jullie samen, maar het proces waar je doorheen gaat. Want vallen of tegen blokkades aanlopen doen we allemaal. Je creëert een eigen routekaart met de stappen die jij gaat zetten. De routekaart die je maakt past bij jou en je onderneming. Jullie gezamenlijke wijsheid en steun aan elkaar is hierbij de basis. De rol van katalysator is voor mij.

Zie jij het voor je

Niet meer balen dat je minder vooruitgang hebt gemaakt of vastloopt op iets wat je niet had voorzien. Wel het steeds dichterbij komen bij het doel waarnaar jij verlangt. Je voelt dat het echt aan het gebeuren is en zoals we in Rotterdam graag zeggen: Geen woorden maar daden.

Meedoen

Deze Mastermind is toegankelijk voor jou als ervaren ondernemer. Jij hebt ambitie om verder te groeien of jouw onderneming te verbreden in een nieuwe richting. Jouw commitment om echt de tijd en energie in dit programma te steken, is een must. Alleen op deze manier haal je eruit wat je nodig hebt en te bereiken wat jij wilt.

Het doel

Jou als ervaren ondernemer helpen om een persoonlijke routekaart voor de volgende fase van je ondernemerschap te creëren. Met deze persoonlijke routekaart ben jij eind van 2020 goed voorbereid om in 2021 jouw groei te realiseren.

Het Mastermind program

Het programma loopt van begin oktober 2020 tot en met januari 2021 en wordt gefaciliteerd door mij (Noëlla). Ik ben een ervaren ondernemer en ondernemerscoach met een serieuze track record. Afhankelijk van jouw behoefte als ondernemer is er keuze tussen de ‘Intensieve’ en de ‘Light’ versie van het programma.

Het light programma is er op gericht om je met eigen voorbereiding, de gezamenlijke routekaartdag en accountability calls aan het werk te zetten en op koers te houden. De geschatte tijdsbesteding met de groep is ca. 18 uur. Daarnaast is afhankelijk van je routekaart ca. 4 uur per week nodig om structureel aan eigen doelen te werken.

Bij het intensieve programma is er extra persoonlijke aandacht voor jou met de 1 op 1 begeleiding door mij, een 2e groepsdag en gezamenlijke ‘remote’ werksessies. Hierbij werk je gewoon op je eigen werkplek, maar wel op hetzelfde moment. Deze sessies zijn 2 x per maand en duren 4 uur en is er een gezamenlijk in- en uitcheckmoment om je scherp te houden. De geschatte tijdsbesteding met de groep is ca. 30 uur. Daarnaast 5 uur gesprekken met Noëlla en minimaal 40 uur eigen tijd. Dit komt neer op ongeveer een halve dag per week gedurende 16 weken.

Start programma

Het programma start begin september. Data voor de verschillende bijeenkomsten en persoonlijke gesprekken worden vastgesteld in overleg met de deelnemers aan deze Mastermind.

Jouw commitment

Door mee te doen aan deze Mastermind committeer je jezelf om de door jouw gewenste doelen te bereiken. Dat betekent dat je de benodigde tijd en resources hiervoor beschikbaar maakt als je meedoet.

Mijn commitment

Je gecommitteerd houden aan de door jouw gestelde doelen en je helpen op die momenten dat je vastloopt of een obstakel op je pad vindt en niet weet hoe verder. Ik zet al mijn kennis, ervaring en mijn netwerk in voor de inhoud van dit programma om je goed op pad te helpen, zodat jij 2021 goed voorbereid ingaat en verder werkt aan je ondernemingsdoel.

Noëlla is al ruim twee jaar mijn businesscoach en is voor mij onmisbaar geworden. Wat een topmens. Ze is voor mij een rots in de branding die altijd klaar staat met adviezen, een luisterend oor en haar eerlijke mening. Ze geeft me snel inzichten door het stellen van de juiste vragen en heeft me geholpen om sterker te worden als ondernemer. - Rianne Daggenvoorde

Noëlla is zowel het engeltje als het duiveltje op mijn schouder die mij een positieve schop geeft als ik ergens over twijfel om te doen. Zij is dan ook mijn sparring partner en houdt mij een spiegel voor. - Evita Amstelveen-Kemper

Meer lezen wat coachees over mij zeggen? Kijk dan op mijn LinkedIn profiel.

Jouw investering

Het is mijn persoonlijke missie om vrouwelijk ondernemerschap naar een hoger niveau te brengen en dat doe ik met en voor de community van vrouwelijke professionals. Naast een flexwerkplek, bied ik de ondernemers ondersteuning door Kennissessies, Intervisies en Coaching. Deelname aan deze Mastermind is mogelijk als je niet lid bent, maar lid worden van onze community van vrouwelijke professionals is niet alleen financieel interessant om te overwegen.

Het Mastermindprogramma light vraagt om een investering van je van € 800,- excl. btw voor leden van Good Place 2 Work. Leden mogen dit in 4 termijnen van € 200,- excl. btw per maand betalen.

De investering voor het intensieve programma is € 2000,- excl. btw voor leden van Good Place 2 Work. Leden mogen dit in 4 termijnen van € 500,- excl. btw per maand betalen.

Niet leden kunnen deelnemen aan het Intensive programma en je investering zonder lidmaatschap is dan € 2.400,- excl. btw. 

Wil je weten of jij in aanmerking komt voor het Mastermind programma? Neem dan contact op met Noëlla voor een kennismakingsgesprek. Dit kan online of op ons kantoor in Rotterdam.   

1000 Resterende tekens


Hier vind je Good Place 2 Work

Wij zijn gevestigd op de tweede etage van het EBC gebouw (geen lift). Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe nabijheid van het pand. Als je bij ons een afspraak hebt, check dan eerst deze vragen van het RIVM pdf20200529_triage_bezoeker.pdf