Flexwerkplek vrouwelijke professionals |  Elektroweg 11-Z  |  3051 NB Rotterdam  |  010 - 422 21 78

Jij hebt ambitie. Na jouw loopbaan in vaste dienst heb je besloten om voor jezelf te beginnen en ben je met veel enthousiasme jouw onderneming gestart.

De eerste klant(en) kwamen snel op je pad en je kijkt uit naar die andere klanten die jij graag wilt helpen met jouw kennis & kunde. Maar al snel besef je dat klanten krijgen weer andere vaardigheden van jou vraagt en dat is soms wat ongemakkelijker dan je dacht.

Misschien heb je jezelf een bepaalde tijd gegeven om jouw onderneming neer te zetten en rijst intussen de vraag of dit wel gaat lukken.

Zo werk je het ene moment met veel enthousiasme en focus aan je onderneming en voel je jezelf op het andere moment ineens onzeker. Zitten de mensen wel te wachten op wat je te bieden hebt en waarom wilde je ook al weer zo graag gaan ondernemen?

Je hebt het gevoel dat ondernemers in jouw omgeving vaak veel beter weten wat ze moeten doen en krijgen ook nog eens meer resultaat van hun acties.

Wees gerust, je bent niet alleen met dit gevoel. Ik ontmoet regelmatig vrouwelijke ondernemers die worstelen met hun ondernemerschap. Ze zijn goed in hun vak, maar als het aankomt op zichzelf verkopen, dan komt er een oncomfortabel gevoel naar boven, waar ze zich vaak geen raad mee weten.

Wat doe je dan?

Er zijn 2 mogelijkheden:

  1. Je gaat door op het door jou gekozen pad en je leert jezelf hoe je telkens weer uit je comfortzone stapt om bij potentiele klanten op de radar te komen. Vallen betekent weer opstaan en doorgaan.
  2. Je zoekt hulp bij een professional die weet wat je tegenkomt en begrijpt wat jouw valkuilen zijn.

Optie 1 is een prima optie. Jij geeft jezelf de tijd om met vallen en opstaan te leren wat er nodig is om ondernemer te zijn. Je zorgt voor een goede werkplek, zoals Good Place 2 Work en bouwt je netwerk consequent uit.

Een minstens even goede optie is om hulp te zoeken. Misschien aarzel je hier, want een drempel die er altijd is, is teveel geld uitgeven. Zeker als je nog niet genoeg klanten hebt.

Ik begrijp je

Maar je hebt wel een keuze te maken als je van jouw onderneming wil rondkomen. Anders blijf je worstelen en dat vind ik als cheerleader van vrouwelijk ondernemerschap oprecht jammer.

Zie optie 2 dan ook niet als kosten, maar als een investering in jezelf en een goede investering betaalt zich achteraf altijd terug.

Dus als jij hulp wilt bij het vinden van klanten, dan help ik jou graag daarbij.

"Noella is een warm mens. Een 'geef-mens'. Maar ook zakelijk, ervaren en niet bang om je een figuurlijke schop onder je kont te geven, of goed te zeggen waar het op staat." - Richt Jildou Boersma

Ondernemerscoaching

Als ondernemerscoach ben ik ‘all-in’. Dat wil zeggen dat ik me volledig committeer om je verder te helpen met al mijn ervaring, kennis en tools als ondernemer & coach.

Mijn aanpak is praktisch en aards en erop gericht dat jij zelf steeds nieuwe stappen blijft zetten.

Een coachingstraject met mij duurt minimaal 10 uur. De eerste sessie is een dagdeel van 4 uur en geeft jou de mogelijkheid om jouw ondernemersverhaal met de aandachtsgebieden voor te leggen, zodat ik de juiste vragen kan stellen. Daarna volgen er nog 4 losse sessies van 1,5 uur.

Afhankelijk van de behoefte en de voortgang kunnen er na afloop van het traject nog extra coaching afspraken worden gepland.

Jouw investering
Een traject van 10 uur is een investering van € 1250,- excl. btw voor niet leden en € 1120,- excl. btw voor leden (lidmaatschap is € 120,- per jaar). Vervolgafspraken zijn per uur € 125,- excl btw voor niet leden en € 100,- excl. btw voor leden.

Heb je interesse dan maak ik graag een afspraak met jou voor een nadere kennismaking en kijken we samen hoe ik jou kan helpen. Neem hiervoor contact met mij op via i of bel me op 010 4222178.

Warme groet,

Noëlla 

Laat reactieformulier zien

  • Sjoukje Binsma
    Ik heb Noëlla jaren geleden leren kennen toen zij bezig was met het opzetten van haar bedrijf Good Place 2 Work. Inmiddels is zij uitgegroeid tot een gedreven ondernemende coach die altijd openstaat voor ongebaande paden. Met gevoel voor de situatie stelt zij tijdens haar coaching -bijvoorbeeld de intervisiegroep Acquisitie- altijd de juiste vragen. Zo weet Noëlla naar boven te halen wat net onder de oppervlakte zit, zodat je steeds weer nieuwe stappen kunt zetten. Dit doet Noëlla op een even plezierige als integere manier. Haar kordate aanpak draagt er zeker toe bij dat je ook in meteen actie komt. Kortom, ik hoop dat Noëlla haar talenten blijft inzetten en dat vele vrouwelijke professionals de weg naar haar kunnen vinden!

    Sjoukje Binsma, Communication Strategy Consultant & Team Coach bij Mijn Kompas

Hier vind je
Good Place 2 Work

Wij zijn gevestigd op de tweede etage van het EBC gebouw. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe nabijheid van het pand.