Flexwerkplek vrouwelijke professionals |  Elektroweg 11-Z  |  3051 NB Rotterdam  |  010 - 422 21 78

Je bent al een tijdje ondernemer, maar nog niet daar waar jij jezelf graag gezien had. Met alles wat er op je afkomt, vind jij het moeilijk om jouw focus te houden.

Jij hebt ambitie. Na jouw loopbaan in vaste dienst heb je besloten om voor jezelf te beginnen en ben je met veel enthousiasme jouw onderneming gestart.

Je zit eindelijk aan tafel bij jouw favoriete opdrachtgever en je hoort ‘We hebben interesse, maar we vinden jouw tarief te hoog’. Wat doe je dan?

  • Sjoukje Binsma
    Ik heb Noëlla jaren geleden leren kennen toen zij bezig was met het opzetten van haar bedrijf Good Place 2 Work. Inmiddels is zij uitgegroeid tot een gedreven ondernemende coach die altijd openstaat voor ongebaande paden. Met gevoel voor de situatie stelt zij tijdens haar coaching -bijvoorbeeld de intervisiegroep Acquisitie- altijd de juiste vragen. Zo weet Noëlla naar boven te halen wat net onder de oppervlakte zit, zodat je steeds weer nieuwe stappen kunt zetten. Dit doet Noëlla op een even plezierige als integere manier. Haar kordate aanpak draagt er zeker toe bij dat je ook in meteen actie komt. Kortom, ik hoop dat Noëlla haar talenten blijft inzetten en dat vele vrouwelijke professionals de weg naar haar kunnen vinden!

    Sjoukje Binsma, Communication Strategy Consultant & Team Coach bij Mijn Kompas

Hier vind je
Good Place 2 Work

Wij zijn gevestigd op de tweede etage van het EBC gebouw. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe nabijheid van het pand.