Flexwerkplek vrouwelijke professionals |  Elektroweg 11-Z  |  3051 NB Rotterdam  |  010 - 422 21 78
 • Elkaar helpen en samen de pan uit knallen

  Het Popcornprincipe

  Elkaar helpen en samen de pan uit knallen
 • We voelen ons collega's en hebben actief contact met elkaar.

  allemaal ondernemers

  We voelen ons collega's en hebben actief contact met elkaar.
 • Flatfee of urenbundel. Dat vind je nergens anders.

  Flexwerken per uur

  Flatfee of urenbundel. Dat vind je nergens anders.
 • De kennissessies over ondernemen, intervisies, lunches en borrels.

  Community activiteiten

  De kennissessies over ondernemen, intervisies, lunches en borrels.
Flexwerkplek
Kom werken wanneer je wilt in onze stilte- of praatwerkruimte.

Klanten ontvangen
Een rustige spreekkamer voor een goed gesprek op 1,5 mtr.

Vergaderen en trainen
Persoonlijke en met aandacht ontvangen we jou en je klanten.

Coaching & Academy
Als ondernemer kan je altijd iets leren. Noëlla de Jager ondersteunt ondernemers.

 • Ik heb een goede werkplek thuis

  Zou jij dat kunnen zeggen? Werken kan je immers overal.

  Tenminste, zo lijkt het. Totdat je merkt dat je thuis wel heel alleen bent en het in dat koffietentje in de stad veel te rumoerig is.

  Bovendien, ZZP’en of zelfstandig ondernemen: ga er maar aan staan. Je moet veel weten en kunnen. Een beetje sparren op z’n tijd is wel fijn…

  Kom eens werken bij Good Place 2 Work in Rotterdam-Noord. Je zal merken dat je je hier snel thuis voelt. Pak een kop koffie en ervaar hoe het is om even je gedachten te delen met een gelijkgestemde ondernemer.

  Of een schop onder je kont te krijgen, indien nodig.

  Lees meer over waar wij waarde aan hechten binnen onze community.

  Lees meer

 • Ondernemen

  Het Ondernemersboek

  Een eerlijk boek over de worstelingen van een vrouwelijke ondernemer.

  In een wereld vol zelfhulpboeken om de allerbeste ondernemer te worden, is het een verademing om te lezen dat het soms gewoon eens niet lukt.

  Dat er geen ultieme succesformule is anders dan vallen, leren en opstaan.

  Noëlla toont zich daarmee kwetsbaar én krachtig.

  Een noodzakelijk geluid dat door iedere ondernemer gehoord mag (moet!) worden.

  Corine van Herk - True Blue Company

  Lees meer

 • Ondernemen

  Overleven als Ondernemer

  Een mooi boek, het geeft Noëlla weg als ondernemer weer in alle eerlijkheid, zonder fratsen, ideologieën of oppeppers.

  Het wordt niet mooier gemaakt dan het is.Het is een heel persoonlijk relaas en dàt zorgt dat je er in mee gaat.

  Noëlla zelf blijft niet gespaard, zelfreflectie, haar eigen bagage en ook de hulp die zij van diverse kanten krijgt, komen hierbij aanbod. Alle gedachtengangen die ten grondslag liggen aan de stappen die zij neemt en de latere inzichten die deze opleveren zijn duidelijk geschreven.

  Ervaringen delen is waar Noëlla heel goed in is en past binnen haar popcorn principe. Leer van elkaar.Het was heerlijk om te lezen, je hoort Noëlla's manier van vertellen erdoor heen.

  Het boek is zeer bemoedigend voor mij zelf.

  Sytske van 't Hoff - Hoff Mediation

  Lees meer

 • Ik heb een goede werkplek thuis
 • Het Ondernemersboek
 • Overleven als Ondernemer

Lijkt het je wat? Neem met ons contact op

En kom - vrijblijvend - een keer proefwerken.

 • Christy de Back
  "Ik voel me altijd heel welkom bij Good Place 2 Work. En ik heb altijd interessante ontmoetingen met ondernemende vrouwen. Noëlla en haar collega's bieden heel veel toegevoegde waarde met Good Place 2 Work. Veel meer dan alleen een bureau en koffie ;-)”

 • Op een zolderkamer ondernemen is niet van deze tijd

  Deze quote van Prof. Dr. Frank Kwakman las ik een keer in het tijdschrift Loopbaanvisie. Het was een quote die mij gelijk triggerde, want het gaat over meer dan die ‘zolderkamer’. Als ondernemer moet je namelijk zichtbaar zijn en hoe zichtbaar ben jij als je op jouw zolderkamer onderneemt?

 • Coronamaatregelen flexwerkplek

  Werken en met je klanten afspreken bij Good Place 2 Work doen we op een veilige manier en daarvoor kunnen wij ook jouw hulp gebruiken. Onze werkplekken en ruimtes zijn geschikt om op 1,5 mtr afstand van elkaar te werken of elkaar te ontmoeten. Wij volgen hierbij de actuele regels van het RIVM. In het kort vragen wij je:

  • thuis te blijven als jij corona-achtige verschijnselen hebt of jij of iemand bij je thuis ziek is
  • zorg voor goede hygiëne en was bij binnenkomst op kantoor eerst je handen gedurende minstens 20 sec 
  • houd 1,5 mtr afstand (2 armlengtes) van elkaar
  • geef ruimte aan passerende collega's en of bezoekers
  • gebruik de hygiënische doekjes om je bureau of tafel na gebruik af te nemen

  Heb je verder vragen over deze maatregelen of andere zaken met betrekking tot jouw bezoek bij Good Place 2 Work, neem dan gerust even contact met ons op via 010 4222178. We helpen je graag. 

 • Routine maakt je vrij

  Lang leve de vrijheid! Lang leve het ondernemerschap!

  Dat roep ik gerust elke dag sinds ik gestart ben met Good Place 2 Work, mijn inspirerende flexwerkplek voor vrouwelijke ondernemers in Rotterdam.

  Maar hoe zorg je er nu voor dat jouw dag niet voorbij gaat zonder dat je hebt gedaan wat je jezelf voorgenomen had? Alle agenda’s, planning tools als app of in de cloud zijn leuk, maar deze zijn alleen zo goed als de gebruiker zelf. 

  Als ondernemer ben je zelf verantwoordelijk voor je eigen dagelijkse planning. Geen baas die je vertelt wat je moet doen of wanneer wat af moet.

 • Wie houdt jou aan je afspraak?

  Het dilemma van een zelfstandige ondernemer. Met een deadline van je klant is het makkelijk. Alleen zo gauw het gaat over het stellen van eigen doelen, dan stellen we het regelmatig uit en verzinnen excuses waarom het nog niet is gebeurd. Vaak weet je ook niet goed hoe je het beste aan de slag kan gaan. Daarom is dit eigenlijk een vast onderdeel van de intervisies. We vertellen aan de andere welke afspraken we met onszelf maken en vragen elkaar beter om ons aan deze afspraken te herinneren.

 • Op jacht naar jouw klant

  Bij Good Place 2 Work hebben we regelmatig gesprekken over het benaderen van nieuwe leads. Meestal gaat het als volgt: Jeanine maakt gebruik maakt van onze flexwerkplek en krijgt een lead (Hans) van Anke. Zij vertelt dat Hans bij bedrijf X werkt en tijdens een borrel heeft gezegd dat Jeanine wel een keer mag bellen om te praten.

 • Anxiety is experiencing failure in advance

  Een paar weken terug maakte ik mijn eerste vlog voor LinkedIn. Reuze spannend vond ik dat.

  Samen met mijn dochter Lieke als cameravrouw hadden we wat fragmenten geschoten in de tuin. Haar inbreng was een groot succes. Op een bepaald moment wilde zij mij filmen op de trampoline. Mijn eerste reactie was dat dit niet echt geschikt was voor een zakelijke vlog.

 • Vraag jij wat je waard bent

  Ik las een keer een column over een jonge fotografe. Zij wilde aan een klant een nieuw bedrag per portret vragen. Dit vond zij duidelijk moeilijk. Ze vertelde in de column dat ze uiteindelijk een beetje lacherig to the point kwam in het gesprek met de klant. Deze vroeg natuurlijk waarom de prijs hoger werd. Zij gaf hiervoor een verklaring, maar daarnaast verontschuldigde zij zich ook voor haar prijsverhoging.

 • Word jij gevonden door jouw klant

  Als ondernemer ben je continu op zoek naar nieuwe klanten. Daarin heb je zelf een actieve rol. Maar wat als een klant op zoek is naar jouw dienstverlening? Weet deze klant jou dan wel te vinden? Online actief zijn via je website en social media is daarbij belangrijk.

 • Laat de klanten maar komen

  Katja weet het nog goed. Ze was voor de zoveelste keer teleurgesteld thuisgekomen, omdat haar ideeën om het anders en beter te gaan doen, geen voedingsbodem kregen op haar werk. Ze had er de avond ervoor uitgebreid met haar vriend over gesproken. Haar vriend zei ‘Gewoon doen. Je kan altijd over een jaar weer in loondienst gaan als het niets wordt’. Dat was het laatste zetje dat ze nodig had.

  Sinds kort is Katja ondernemer. Ze zit in een heerlijke flow. Een neefje van haar beste vriendin heeft haar website gemaakt. En een ander vriendinnetje heeft haar geholpen met het ontwerp van haar logo en huisstijl. De visitekaartjes zijn net vandaag binnen gekomen. Ze heeft ook haar werkplek gevonden bij Good Place 2 Work, de flexwerkplek voor vrouwelijke ondernemers in Rotterdam.

  Katja is er helemaal klaar voor. Laat de klanten maar komen. 

 • Ben ik eigenlijk wel succesvol?

  Ben ik eigenlijk succesvol? Met alle succesverhalen die ik lees en hoor, vraag ik mij dat af en toe af. Vroeger heb ik succes altijd gezien als het ‘financieel’ gemaakt hebben. Lees hieronder mijn recente post op LinkedIn.

 • Kom uit jouw comfortzone

  Wat is nou prettiger dan opereren in een gebied, waar je goed thuis in bent en je weet wat je te wachten staat? Het begint al als klein kind. Je leert fietsen, eerst met zijwieltjes en daarna met de vaste hand van mama of papa in je rug. Maar er komt een moment dat zij zeggen “nu moet jezelf gaan fietsen”. De stimulans van je ouders om buiten jouw comfortzone te treden, heeft geleid tot jouw fietssucces.

 • Adem in Adem uit

  Dat zeg ik steevast tegen klanten die mij iets vertellen, waar ze het op dat moment moeilijk mee hebben. Ademhaling is essentieel om überhaupt te kunnen leven, maar ook om met je eigen stress om te gaan. Laatst heb ik geconstateerd dat ook ik last kan hebben van stress.

 • Niet taartjes bakken maar verkopen

  Dat zei mijn mentor Jos tijdens een etentje, waarin we de gang van zaken evalueerden. Ik vertelde enthousiast over het reilen en zeilen bij Good Place 2 Work en over mijn recente frustratie met de IT infrastructuur op kantoor.

 • Durf NEE te zeggen

  Als ondernemer heb je altijd een periode dat je weer harder aan de bak moet om nieuwe klanten te vinden of bestaande te behouden. Ook bedrijven die hier voorheen misschien weinig moeite voor hoefden te doen, omdat de klanten letterlijk in de rij stonden, hebben hier van tijd tot tijd mee te maken. Des te moeilijker wordt het om juist dan NEE te zeggen tegen een bestaande klant. En waarom zou je NEE zeggen? Die klant levert je toch omzet op?

 • Flexwerkplekken

  De 3 belangrijkste eigenschappen van een goede flexwerkplek

  In het NRC van afgelopen weekeinde las ik de column ‘Waarom we uitstellen (en wat je eraan doet) van Ben Tiggelaar. Ik vermoed dat iedereen die deze column leest zich wel herkent in zijn verhaal. Uiteindelijk hebben we allemaal wel ergens geen zin in en stellen we dat dus graag nog even uit.

 • Op een zolderkamer ondernemen is niet van deze tijd
 • Routine maakt je vrij
 • Wie houdt jou aan je afspraak?
 • Op jacht naar jouw klant
 • Anxiety is experiencing failure in advance
 • Vraag jij wat je waard bent
 • Word jij gevonden door jouw klant
 • Laat de klanten maar komen
 • Ben ik eigenlijk wel succesvol?
 • Kom uit jouw comfortzone
 • Adem in Adem uit
 • Niet taartjes bakken maar verkopen
 • Durf NEE te zeggen
 • De 3 belangrijkste eigenschappen van een goede flexwerkplek

Hier vind je Good Place 2 Work

Wij zijn gevestigd op de tweede etage van het EBC gebouw (geen lift). Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe nabijheid van het pand. Als je bij ons een afspraak hebt, check dan eerst deze vragen van het RIVM pdf20200529_triage_bezoeker.pdf