Samenwerkingen

Geschreven door Noella . Gepost in Algemeen.

Good Place 2 Work werkt samen met de volgende bedrijven

LHH2Lee Hecht Harrison (LHH) ondersteunt organisaties en haar medewerkers bij het in beweging brengen van  talent. Al 40 jaar werken we samen met mensen die op een kruispunt in hun loopbaan staan. Onze dienstverlening is specifiek gericht op het ontwikkelen van het talent van medewerkers (horizontale of verticale mobiliteit) en het verbinden van medewerkers met de arbeidsmarkt (interne of externe mobiliteit). Onze diensten zijn weergegeven in de vier diamanten van LHH; Outplacement, Leadership Development, Employee Engagement en Change Management.

Als ’s werelds oudste en grootste loopbaanadvies- en outplacementbureau kent LHH een wereldwijde, landelijke en regionale dekking. Op dit moment werken wij in Nederland vanuit een tweetal eigen LHH kantoren (Amsterdam en Eindhoven) en vanuit meerdere projectlocaties. LHH werkt in Nederland met circa 65 hoogopgeleide en door de internationale LHH organisatie gecertificeerde consultants en trainers. Zij hebben een grote diversiteit aan achtergronden waardoor wij in staat zijn om altijd een optimale match te bewerkstelligen tussen uw medewerkers en de begeleidende consultants.


Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden om uw talent te ontwikkelen? Neem dan contact met ons op via - +31 40 236 89 25 of .

 

 

 

 

Copyright © 2017 Good Place 2 Work. Alle rechten voorbehouden.
Website Lucians