Leden

 • Noella de Jager

  Noella de Jager

  Als oprichter & eigenaar van Good Place 2 Work werk al ruim 6 jaar met veel plezier in en aan mijn onderneming. De inspirerende flexwerkplek voor vrouwelijke professionals in Rotterdam, waar je een werkplek huurt en een collega krijgt.

 • Stéphanie Beijnes

  Stéphanie Beijnes

  Coach Rouw & Verlies

  Mijn specialisatie is om mensen in een periode van rouw en verlies te begeleiden. Ik sta graag naast mensen in de periode waar iemand merkt dat het zijn of haar dagelijks functioneren belemmert.

 • Marijn Jansen

  Marijn Jansen

  Consultant

  Begeleider van teams naar hun grootste successen en uitdager om, vanuit authenticiteit, professionals volledig potentieel te laten zien en te laten benutten.

 • Ine Ruijfrok

  Ine Ruijfrok

  Loopbaancoach

  Doe jij werk waar je energie van krijgt? Met behulp van paarden help ik je om de leidsels van je loopbaan in eigen hand te nemen en te ontdekken waar jij van gaat stralen.

 • Anne Smeets

  Anne Smeets

  Eigenaar Smeets Advocatuur

  Als advocaat werk ik vanuit deskundigheid en laagdrempeligheid. Conflicten en problemen oplossen zonder procedure heeft mijn voorkeur. Als het nodig is ga ik voor u naar de rechtbank.

 • Karin Blommers

  Karin Blommers

  Eigenaar Blommers &Zo

  Ik organiseer workshops en evenementen waar ik mensen help door te luisteren, te ontzorgen, te verbinden en te empoweren.

 • Ellen van Domburg

  Ellen van Domburg

  eigenaar VAN DOMBURG MEDIATION sinds 2010

  Hoe is het met jouw relatie?
  Als het knelt in relaties tussen mensen, dan is de vraag: is de relatie te redden?
  Als familiemediator ondersteun ik stellen die willen onderzoeken wat knelt in hun
  relatie en die willen investeren in verbinding en verdieping van hun relatie.

 • Isabel Nijveldt

  Isabel Nijveldt

  VUURVOGEL

  Enthousiaste en energieke adviseur met ruim 12 jaar ervaring in procesoptimalisatie en communicatie. Brengt weer VUUR* in verandertrajecten en reorganisaties. Staat bekend om haar scherpe observaties, praktische verbetertips en degelijke uitvoering en borging.

 • Gudrun Yildiz

  Gudrun Yildiz

  Eigenaar van Praktijk Noord en remedial teacher

  Als begeleider van kinderen met leerproblemen is het is mijn missie om kinderen mee te geven dat al hun capaciteiten waardevol zijn.

 • Nicole van Dijk

  Nicole van Dijk

  Werkgelukdeskundige

  Ik begeleid hoger opgeleide 30-ers en 40-ers bij het voorkomen van onnodige uitval op hun werk door stress gerelateerde klachten, zoals burn-out. Centraal staan: hervinden van werkplezier, innerlijke rust en zelfvertrouwen.

 • Renée Oprel

  Renée Oprel

  Eigenaar

  Met mijn inzicht, analytisch vermogen en nuchtere humor daag ik organisaties en mensen uit om na te denken over hun denkwijze en activiteiten en of deze het door hen gewenste effect hebben. Doen zij dingen nog steeds om de juiste redenen, om wat ooit de bedoeling was?

 • Cocky Keijzer

  Cocky Keijzer

  Eigenaar Empress Communication

  Met behulp van de kracht van de mens om zichzelf te helpen, te ontdekken en te ontwikkelen werk ik als relatietherapeut, scheidingsbemiddelaar, mediator en coach.

 • Gaby Eenschoten

  Gaby Eenschoten

  Eigenaar Lucians | Express 2 Impress

  Communicatieadviseur voor ondernemers, verenigingen en stichtingen bij het bereiken van en communiceren met hun doelgroep via online en offline communicatie-instrumenten. 

 • Yvonne van der Putten

  Yvonne van der Putten

  Eigenaar

  Mijn specialisme is marktonderzoek. Met mijn passie voor cijfers, help ik jou om de juiste data te verzamelen en deze om te zetten naar bruikbare informatie en inzichten.

 • Marte Brouns-van Esser

  Marte Brouns-van Esser

  Eigenaar ebieb.com

  In de zomer van 2015 ben ik de online boekwinkel ebieb.com gestart. Overzichtelijk en makkelijk de beste nieuwe boeken van het jaar, no-nonsense online retailen. Ontstaan uit eigen behoefte aan overzicht en alleen de nieuwste boeken van het jaar. Ik ‘verdwaalde’ zelf regelmatig op internet tijdens het zoeken naar een boek en was vaak verrast door het verouderde aanbod dat als nieuw lijkt te worden aangeboden.

 • Ilse Breget

  Ilse Breget

  (Online) copywriter // Content concept

  Vaak investeren ondernemers wel in de vormgeving van hun website, maar niet in de teksten en het content concept. Wat staat waar? En in welke bewoordingen? Goede tekst komt binnen en overtuigt het onbewuste brein dat de beslissingen neemt...

 • Muriël Idema - Boon

  Muriël Idema - Boon

  Met veel plezier en enthousiasme help ik aanstaande en kersverse ouders met het ontwerpen van hun geboortekaartjes.Daarnaast ondersteun ik nabestaanden en uitvaartondernemers met het ontwerpen van persoonlijk rouwdrukwerk.

 • Jantine van der Weerdt

  Jantine van der Weerdt

  Eigenaar Officebooking

  Officebooking is een innovatief platform voor werkplekbeheer en biedt innovatieve diensten zoals capaciteitsmanagement via de Work-o-meter, reserveren én factureren via de Booking engine of het meten van de kwaliteit van uw kantoorruimte via de Sfeersensor.

 • Evita Amstelveen

  Evita Amstelveen – Kemper

  Eigenaar HRMinded

  Als HR professional help ik organisaties balans te vinden tussen de belangen van de organisatie en de belangen van haar medewerkers met als uiteindelijke doel het behalen van de organisatieresultaten. Dit door in verbinding te staan met de organisatie en het ontwikkelen van de kwaliteiten van haar medewerkers 

 • Fiona Cook

  Fiona Cook

  eigenaar van Cookcoaching sinds 2004

  Gedurende mijn 12 jaar bij Randstad Uitzendbureau heb ik mijn commerciële vaardigheden en resultaatgerichtheid sterk ontwikkeld. Nu zet ik de combinatie van mijn corporate achtergrond en intuïtieve scherpte in om mensen te coachen.

 • Maaike Zwaan

  Maaike Zwaan

  Budget Coach

  De basis voor hoe jij omgaat met geld wordt gebouwd in je jeugd, zo ook bij mij.
  De financiële opvoeding die ik heb gehad heeft de basis gelegd voor hoe ik nu bewust met geld om ga. Ik weet waar ik aan toe ben met mijn budget, ik kom niet voor verrassingen te staan en dat geeft me financiële rust.

 • Marjolein Wijnhoven

  Marjolein Wijnhoven

  Praktijk voor kinderen, pubers en ouders

  KEI KIDS coaching is een praktijk voor coaching van kinderen, pubers en ouders. Kindercoaching is het begeleiden van kind en ouders in het proces naar het vinden van de oplossing voor zijn of haar probleem. Wanneer het kind ontdekt dat het zijn eigen probleem kan oplossen geeft dat kracht en zelfvertrouwen. Vertrouwen, respect, rust, uitdaging, humor en duidelijkheid zijn voor mij belangrijke waarden als mens en als coach. Het kind staat bij mij centraal en krijgt alle ruimte om zichzelf te zijn, zodat het kan onderzoeken wie hij of zij is en waar het goed in is.

   

 • Tessa Faber

  Tessa Faber

  Eigenaar Making Sense

  Met een persoonlijke, creatieve, gepassioneerde en innovatieve aanpak inspireer en motiveer ik jou om de leiding te nemen in je carrière.

 • Margreet Hibma

  Margreet Hibma

  Eigenaar MPH Consult

  Bruggenbouwer tussen systemen/processen en gedrag/cultuur. Ik help bedrijven de samenwerking te verbeteren. Hands-on met aandacht voor rol manager en focus op talenten.

 • Masja Zandbergen

  Masja Zandbergen

  Manager aandelenteam Syntrus Achmea

  Specialist in aandelenbeheer en verantwoord beleggen.

 • Krista Wigbout

  Krista Wigbout

  Eigenaar Stairk

  Helpt ondernemers te doen waar ze goed in zijn, door het op orde krijgen en/of behouden van bijvoorbeeld de (financiële) administratie.

 • Anne-Marie van Catz

  Anne-Marie van Catz

  vanCatz HRM

  Ik help kleine tot middelgrote bedrijven in de ICT/Biotech in hun groei naar volwassen organisatie.

 • Ariane van Heijningen

  Ariane van Heijningen

  Oprichter en eigenaar van DENKPLAATS

  “Het  ontwikkelen van mijn eigen denkkracht heeft me sterker gemaakt dan welk goed advies ook. Dat gun ik anderen ook. Daarom bestaat DENKPLAATS.”

  Na een fijne en mooie carrière als manager in de culturele sector, heb ik in 2016 besloten dat het tijd was om de volgende stap te zetten. Om een plek op te richten waar al mijn ervaring als docent, manager, luis in de pels, denker en bevrager samen komt. Die plek is er nu: Denkplaats!

 • Florien van Basten Batenburg

  Florien van Basten Batenburg

  Eigenaar Koppiewraiter

  Copywriter, blogger, redacteur, community manager en MARCOM adviseur in één. Mijn specialiteit? Marketing-to-women en 'female, food & lifestyle'.

 • Marièt Schaier

  Marièt Schaier

  Legally Healthy Voedingscoach en sensi®-therapeut

  Ik geef persoonlijk advies over voeding en gezondheid. Als jurist heb ik in 2011 de stap gemaakt om mijzelf om te scholen tot orthomoleculair voedingsdeskundige en sensi®-therapeut. Een bijzondere combinatie waardoor ik kennis uit het Oosten en het Westen gebruik voor een evenwichtige levensstijl.

   

 • Christy de Back

  Christy de Back

  Als vertaler verdiep ik mij inhoudelijk in steeds weer nieuwe teksten. Hierbij vind ik het belangrijk om lef te tonen. De boodschap moet goed overkomen. 

 • Paula van Veen

  Paula van Veen

  Erkend loopbaancoach

  Coach en begeleider van mensen die op het punt staan om belangrijke keuzes te (moeten) maken in hun carrière.

 • Petra Iuliano

  Petra Iuliano

  Eigenaar Iuliano Intelligent Marketing

  Ik help dienstverlenende ondernemers en zelfstandigen (coaches, adviseurs, consultants en trainers) via een slimme combinatie van off- en online media hun omzet te verdubbelen.

 • Sybella Koot-Roza

  Sybella Koot-Roza

  Oprichter en Partner

  Oprichter en Partner van Marketing Queens. Marketing Queens is een marketing interim- en adviesorganisatie bestaande uit zes gedreven marketing professionals.

 • Petra van Rijn

  Petra van Rijn

  Eigenaar Involved

  Mijn bedrijf Involved ondersteunt je met het neerzetten van een passend maatschappelijk beleid en een bezielde organisatie waar mensen graag werken.

 • Annelies Gras

  Annelies Gras

  Communicatieadviseur

  Vers Gras is Annelies Gras: een gedreven communicatieadviseur.  Met gespitste oren luister ik naar mijn omgeving en speel daar op in.

 • mr. Caroline Kruger, IBCLC

  mr. Caroline Kruger, IBCLC

  Oprichter en partner

   Met een Corporate Lactatie Programma ondersteunen bedrijven de ambities die ouders ook privé hebben....

 • Marjolein van Weegen

  Marjolein van Weegen

  Marketing professional Marketing2Action

  Ik ondersteun zelfstandige ondernemers en maatschappelijke organisaties bij het bepalen en aanscherpen van hun ondernemings- en marketingstrategie en het realiseren van hun doelstellingen

 • Ginny Nijman - van der Steen

  Ginny Nijman - van der Steen

  Partner in Innovatie - Coach / Consultant

  Mijn specialisatie is om teams te coachen op het gebied van persoonlijk leiderschap. Vaak zijn het succesvolle teams die hun innovatief vermogen willen vergroten door anders te gaan samenwerken. Dan loop ik een poosje met hen mee en help hen effectiever te werken.

Copyright © 2017 Good Place 2 Work. Alle rechten voorbehouden.
Website Lucians