Het team

Geschreven door Noella . Gepost in Algemeen.

Noella

Noëlla de Jager

Van oorsprong Scheikundig Technoloog, maar na een loopbaan van 18 jaar in het bedrijfsleven ben ik voor het ondernemerschap gegaan. Ik zit in mijn sweetspot doordat ik elke dag weer vrouwen mag ondersteunen hun ondernemerschap te versterken. Dat doe ik door ze met elkaar te verbinden en ze te inspireren elkaar te helpen om te groeien met hun bedrijf en als persoon. Elke dag is voor mij een feestje.

Herma

 

Herma van Boven

Met een uitgebreide trackrecord in de culturele sector en mijn eigen bedrijf Beetje bij Beetje ben ik terecht gekomen bij Good Place 2 Work. Een voor mij bijzondere plek waar ik veel vrouwen ontmoet. Vrouwen met een eigen business en met de ambitie te willen groeien. Vrouwen die elkaars kennis en kunde gebruiken om verder te komen. Dat leidt tot een spannende dynamiek die bijzonder inspirerend werkt. 

Manon

Manon van der Wal 

Goed organiseren en ‘alles net een stapje voor zijn’ is mijn sterke kant en behoort tot de taken die ik het liefste doe. Ook in mijn privéleven neem ik graag de organisatorische taken op mij. Ik ben sinds een aantal jaren manager bij het hockeyteam van een van onze dochters en deze rol van orde brengen in onverwachte zaken, anderen goed informeren zodat iedereen weet waar hij/zij aan toe is, geeft mij veel voldoening. Ik krijg er veel positieve energie van als ik een bijdrage kan leveren aan het ondersteunen van anderen.

 

Anneke van Scheppingen

Anneke

Als mensen mij typeren, dan hoor ik woorden als open, creatief, enthousiast, geïnteresseerd/aandachtig,  commercieel, zelfstandig en een echte teamspeler. Met een werkverleden in sales en coördinerende functies bij diverse werkgevers, ben ik in een van deze functies in contact gekomen met Noëlla. Na dit contact zijn wij elkaar altijd blijven zien en de klik die wij hebben heeft uiteindelijk tot onze samenwerking geleid. Omdat ik graag samenwerk in een team, met de nodige vrijheid en bijbehorende verantwoordelijkheid en zelfstandigheid is het werken bij Good Place 2 Work een welkome uitdaging

.

 

 

 

Copyright © 2017 Good Place 2 Work. Alle rechten voorbehouden.
Website Lucians