Foto impressies

Geschreven door Noella . Gepost in Dutch.

Impressie van ons 5 jarig jubileum

Acquisitie @ Work

Geschreven door Noella . Gepost in Dutch.

Acquisitie, een struikelblok voor veel zelfstandige ondernemers.

Als je start met je onderneming, dan doe je dat omdat je ergens in gelooft en je passie hebt voor jouw dienstverlening en of product(en).

Succesvolle ondernemers zijn continu bezig met hun acquisitie. Het lijkt misschien of alles bij hen op een zilveren bordje wordt aangereikt, maar niets is minder waar.

Acquisitie is essentieel als je als ondernemer jouw bedrijf wil bouwen.

Wat je nodig hebt is een acquisitieplan. Een realistisch plan die past bij jou als persoon en bij jouw onderneming. Een plan met echte doelstellingen om leads te genereren en waarmee je continu evalueert wat wel en niet werkt.

Maar hoe maak je een goed en realistisch plan? En wat doe je daarna met je plan?

Bij Good Place 2 Work bieden we acquisitie-intervisie. Deelnemers komen wekelijks samen om
•    te vertellen wat zij de afgelopen week aan hun acquisitie hebben gedaan
•    te vertellen wat zij deze week aan acquisitie gaan doen
•    hulp te vragen aan de andere deelnemers met betrekking tot de acquisitie

Deze intervisies worden begeleid door Noëlla de Jager, eigenaar van Good Place 2 Work. Door haar ruime ervaring onder andere op het gebied van (strategische) inkoop bij Unilever en de ervaringen van goodplacers heeft zij een grote kennis opgebouwd over de do's en don't met betrekking tot acquireren. Haar gestructureerde aanpak en kennis op het gebied van strategische inkoop heeft goodplacers geholpen om goed voorbereid het verkoop gesprek aan te gaan en hun successen te boeken.

Het succes van de acquisitie-intervisie heeft ertoe bijgedragen dat de Good Place 2 Work Academy vanaf oktober 2015 de online acquisitietraining aanbiedt. Voor meer informatie over deze training, stuur dan een e-mail naar

 

Flexwerkplek Tweets

Copyright © 2017 Good Place 2 Work. Alle rechten voorbehouden.
Website Lucians