Vergaderen & Trainen

Geschreven door Noella . Gepost in Algemeen.

b OvalWil je vergaderen in een sfeervolle omgeving die zich kenmerkt door een persoonlijke benadering en goede service? Of zoek je een locatie voor een training, teamsessie of overleg waar jij en je relaties zich welkom voelen? Een betaalbare en inspirerende locatie om productief bezig te zijn en waar parkeren gratis is.

Good Place 2 Work heeft meerdere ruimtes waar dit mogelijk wordt gemaakt. Met een aangename ontvangst van jou en je gasten in onze gezellige lounge.

De trainings- en vergaderruimte Oval wordt per uur en per dag verhuurd. Faciliteiten zoals lekkere koffie of cappuccino van vers gemalen bonen, gebruik van een beamer en snel draadloos internet zijn in onze tarieven inbegrepen,  

De bereikbaarheid van onze locatie met openbaar vervoer, fiets en auto is goed. Parkeren in de omgeving is gratis.

We bieden ook diverse cateringmogelijkheden zoals een lunch of een warme snack. Je kan je wensen kenbaar maken en in overleg kijken we naar de mogelijkheden om jouw bijeenkomst een succes te maken.

De ruimtes kunnen ook buiten kantooruren gehuurd worden. Interesse in het reserveren van onze ruimtes? Neem dan contact op met Herma, Manon of Noëlla via 010-4222178 of .

 

Copyright © 2017 Good Place 2 Work. Alle rechten voorbehouden.
Website Lucians