Lidmaatschap

Geschreven door Noella . Gepost in Algemeen.

Waarom zou je lid worden van Good Place 2 Work?

De meest voor de hand liggende reden is de vaste korting die je als lid krijgt op de tarieven van onze flexwerkplekken en diverse ruimtes. Maar met alleen deze korting zouden we je tekort doen. 

Professionele Community

Het lidmaatschap van Good Place 2 Work biedt jou toegang tot onze groeiende community van vrouwelijke professionals, hun kennis, ervaring en netwerk. We beschouwen elkaar als collega's met wie we werken, sparren, lunchen en ook van tijd tot tijd een borreltje drinken. We delen proactief onze kennis en inspireren elkaar in een professionele werkomgeving. Samenwerken biedt ook meer mogelijkheden dan het bijwonen van een netwerkbijeenkomst. Niet alleen grote hulpvragen worden gedeeld, maar ook die kleine praktische vragen waar je als ondernemer mee worstelt.

Divers

Onze leden zijn divers qua achtergrond, bedrijf en interesses. Zo hebben we architecten, makelaars, marketing en communicatieprofessionals, websitebouwers, tekstschrijvers, advocaten, coaches, mediators, HR professionals, financiële dienstverleners en nog veel meer. Ook hebben we leden die niet zelfstandig zijn, maar in loondienst werken en graag zo nu en dan geïnspireerd willen worden door andere vrouwelijke professionals. Wat we met elkaar delen is dat we succesvol willen zijn met dat wat we graag doen en goed kunnen. 

Intervisie

Bij Good Place 2 Work discussiëren we vaak over onderwerpen die ons bezighouden. Om deze interactie tussen de leden verder te stimuleren, hebben we acquisitie intervisiegroepen, exclusief voor leden. In deze groepen delen we op een gelijkwaardig niveau onze aanpak qua acquisitie en helpen we elkaar om stappen te zetten en onze klantenkring uit te breiden. We geven elkaar feedback en support en stimuleren elkaar om buiten onze comfortzone te gaan. Deelname is mogelijk via je werkbundel of flatfee. Er zijn verder geen extra kosten aan verbonden.

Activiteiten

Ook worden er regelmatig speciale activiteiten exclusief voor leden georganiseerd. Dit zijn bijvoorbeeld workshops op het gebied van Social Media of een lezing door een expert.

Good Place 2 Work Academy

Naast Good Place 2 Work hebben we ook de Good Place 2 Work Academy. Wil jij graag samen werken met andere vrouwelijke ondernemers aan de groei van jouw bedrijf, maar heb jij geen behoefte aan een werkplek? Dan biedt onze online community uitkomst. Niet meer alleen ondernemen, maar van elkaar leren en ervaringen uitwisselen om verder te groeien met jouw onderneming. Lees hier meer over op de www.gp2wacademy.com.

Meer weten

Nieuwsgierig geworden of Good Place 2 Work of onze Academy iets voor jou is? Neem dan contact op met Herma, Manon of Noëlla via en maak kennis met onze community tijdens een proefwerkdag. Proefwerken is gratis en als je aanschuift bij onze lunch vragen we een kleine vergoeding van € 5,-.

Copyright © 2017 Good Place 2 Work. Alle rechten voorbehouden.
Website Lucians