Klanten ontvangen

Geschreven door Lucians Administrator. Gepost in Algemeen.

GP2W-55klZoek je in Rotterdam een coachruimte of spreekkamer voor een coachingsessie waar jij en je relatie(s) zich welkom voelen? Of heb je een zakelijk afspraak met een potentiële opdrachtgever of zakenrelatie die je professioneel wilt ontvangen in een vergaderruimte in de Rotterdam regio? Dan ben je bij Good Place 2 Work (vlak naast de A20) aan het goede adres.

Good Place 2 Work biedt zakelijke en sfeervolle ingerichte coachruimtes/spreekkamers en vergaderruimtes voor 2 tot 10 personen. De coachruimtes hebben een ronde tafel met stoelen en een laagzit gedeelte met comfortabele fauteuils. Jouw gasten worden ontvangen door ons in de lounge van Good Place 2 Work en voorzien van een lekkere kop koffie of thee. Wel zo ontspannen voor je en wordt het mogelijk gemaakt meer gesprekken direct op elkaar te laten volgen.

Good Place 2 Work biedt betaalbare tarieven op uurbasis en ter introductie bieden wij de eerste keer huren aan tegen het gunstige ledentarief. Wij verzorgen ook een passende lunch op verzoek.

Zie hieronder enkele foto's van de aanwezige ruimtes. Je bent van harte welkom voor een kennismaking en rondleiding. Bel of mail met Herma, Manon of Noëlla via 010- 4222 178 of .

 

Spreekkamers

 

 

Copyright © 2017 Good Place 2 Work. Alle rechten voorbehouden.
Website Lucians